חדשה דנדשה D: שלום לכולם (: אני רומקי - רומי ואני אוהבת את אריק ברמן כלכך. אז, הצטרפתי לכאן (: 3>
ר רומקיי New member 12/8/07 #1 חדשה דנדשה D: שלום לכולם אני רומקי - רומי ואני אוהבת את אריק ברמן כלכך. אז, הצטרפתי לכאן 3>
R romki New member 12/8/07 #2 חדשה דנדשה D: היי אני רומקי :] אני מעריצה גדולה של אריק ברמן וגיליתי את הפורום הזה, והחלטתי להצטרף D: אז.. מי היה בקוקה קולה? XD
חדשה דנדשה D: היי אני רומקי :] אני מעריצה גדולה של אריק ברמן וגיליתי את הפורום הזה, והחלטתי להצטרף D: אז.. מי היה בקוקה קולה? XD
I I מ י ר ב I New member 13/8/07 #3 ברוכית../images/Emo140.gif אני הייתי בניצנים והיה מעולה!!!! אני מבינה שגם את היית. אריק תעשה לי ברמן
G g a l4 New member 13/8/07 #5 ../images/Emo181.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני הייתי...היה ממש טוב! ד"א-מישהו הלך היום?
ע עדי גורדון 14 New member 13/8/07 #8 הייי אני הייתי... אני הולך ביום שלישי גם מישו בא? את במקרה מהוד השרון?
T The Zephyr Song New member 14/8/07 #9 היי, אני חדשה קוראים לי צרויה ואני בת 14 וחצי מירושלים, בדיוק קניתי אתמול את האלבום של אריק ברמן- אחלה אלבום!! אממ, אני בדר"כ יותר אוהבת להקות כמו לד זפלין, פינק פלויד, רד הוט צ'ילי פפרס, וכ"ו. וגם רציתי לשאול אם אתם יודעים מתי אריק מופיע בירושלים?
היי, אני חדשה קוראים לי צרויה ואני בת 14 וחצי מירושלים, בדיוק קניתי אתמול את האלבום של אריק ברמן- אחלה אלבום!! אממ, אני בדר"כ יותר אוהבת להקות כמו לד זפלין, פינק פלויד, רד הוט צ'ילי פפרס, וכ"ו. וגם רציתי לשאול אם אתם יודעים מתי אריק מופיע בירושלים?
I I מ י ר ב I New member 14/8/07 #10 ברוכה הבא../images/Emo140.gif עשית קניה טובה כרגע אין הופעות בירושלים...
R romki New member 14/8/07 #12 שאלה! איזה קבוצה אריק אוהד בכדורגל? |: שאלה חריגה, אבל וול. אם למישו' יש תשובה תודיעו לי בבקשה D:
A ady18 Well-known member 16/8/07 #15 ../images/Emo207.gif מחר מאיה מופיעה בכוכב נולד לפי מה שהבנתי שיהיה לה בהצלחה