חדשה בתחום

חדשה בתחום../images/Emo140.gif

אני חברה כבר בשני פורומים( פוריות ואנדומטריוזיס) אבל אני גם שוקלת להצטרף אליכן
. קצת על עצמי: בת 27 סובלת מאנדומטריוזיס דרגה חמורה מאוד שנתיים אחרונות נימצאת בטיפולים ללא הצלחה ויודעת שלאור מצבי הסיכויים די נמוכים להתעברות. השאלה שלי היא מתי יודעים שהגיע הזמן להרים ידיים ולנסות אלטרנטיבות אחרות- פנדקאות ????????? אחרי כמה זמן או מספר טיפולים אפשר להתחיל בתהליך? איך ואיפה מתחילים? מה העלויות?( בערך) תודה ובהצלחה לכולן.

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

את מוזמנת להצטרף לפורום שלנו ואני בטוחה שתמצאי פה תשובות לשאלותייך. ההפניה לפונדקאות מגיעה לרוב מהרופא המטפל, לאחר שיעריך את סיכוייך להרות ויקח בחשבון את הכשלונות. חשוב לדעת אם הסיבה לכשלונות נעוצה באיכות הביציות או בבעיה ברחם. כמה טיפולי ivf כבר עשיתם? באיזו איכות היו העוברים? העלות המשוערת הכוללת של התהליך נעה סביב 40000$. אשמח להשיב לך על שאלות נוספות. בהצלחה

תודה

על קבלת הפנים. עד היום עברתי כ 4 טיפולים בלבד, העוברים טובים אבל אין השתרשות מאחר וישנן הרבה הדבקיות ונוזל בחצוצרה . הומלץ לי לעבור לפרטומיה אבל במצבי זה לא פשוט והניתוח מאוד מורכב. חשוב לציין שכל הפריה בעצם מחמירה את מצבי ואיכות החיים שלי נפגעת. האם זה מספיק בכדי לפנות לפונדקאות ?

מירבי*

New member
תשובות

אני מעריכה שאם הרופא המטפל שלכם יכתוב את כל מה שאת מספרת, את הסיבות לאי ההצלחה, את העובדה שזה מחמיר את מצבך וכו, הועדה תאשר את זה. ישנו טופס שעליו צריך הרופא המטפל לכתוב את חוות דעתו ואת הסיבה להפנייה לפונדקאות, אני מצרפת את הטופס, תנו אותו לרופא המטפל שלכם ואז אנחה אתכם כיצד להמשיך. בהצלחה

למעלה