חדשה בשכונה

k o k o p e l i

New member
חדשה בשכונה

שלום בנות, אחרי חודשים של צפיה מהיציע, החלטתי לרדת למגרש ולשחק... קצת עלי... חדשה כאן, אבל לא חדשה בנושאי פוריות. סקטוסלפינקס בחצוצרה השמאלית, ובאורח פלא.. מבייצת רק ! בצד שמאל, מה שאומר - הצלחה אין. מגיבה יפה גם בלי טיפולים, ואחרי שהתגלתה הבעיה, קבלתי פיוריגון 150 , שרק ניפח את הראש אבל לא הניב יבול. כנ"ל עם גונל F. עברתי כמה הזרעות, והשלב הבא כנראה IVF. ועכשיו לשאלות: 1. מה הסיכויים למגיבה עלובה שכמוני? 2. איכילוב מול תל השומר - מה עדיף ולמה? (חברת מכבי, מטופלת ברמת מרפא) מקווה שהחיבוקים שלכם יכולים להכיל עוד בנות. והמון בהצלחה לכ ו ל ן .

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

סיכויים? ב-IVF יש הרבה יותר סיכויים עם ביוצים וחצוצרה בעייתית באותו צד, כי החצוצרה הופכת ללא רלבנטית. השאלה אם הסקטוסלפינקס עצמו לא מוריד את סיכווי ההשתרשות כמו ההידרו? בזה אני לא מתמצאת. לגבי בתיה"ח - אני מכירה בנות שמרוצות משניהם (אני מטופלת באיכילוב) - מה יותר נגיש לך? סה"כ זה די טרטור להגיע כל יומיים ל-US ודם לבי"ח רחוק.

tutiki

New member
בהצלחה

היי גם אני חדשה כאן (מלפני יומיים). ברוכה הבאה ובהצלחה!!! תותיקי.

הי קוקופלי ../images/Emo8.gif

הי, גם אני חדשה, להגיד לך את האמת, קוראת פה את ההודעות וחלק מהן, להגיד את האמת, לא מבינה, למשל. ביקשתי הסבר לבטא - שעכשיו אני יודעת שזה חלבון עוברי. אז סתם דיפדפתי וגיליתי שלמישהי הבטא לא יורדת, מה זה אומר לעזאזל? האמת חייבת לעשות בדק בית, קצת לקרוא ספרים ואינטרנט האם יש לך אתר מעניין על הזרעות? דרך אגב, שלושה חודשים מנסה הזרעות, הפעם עם כדורים...והרופא שלי נגד הריון מרובה עוברים, ולי כל כך בא תאומים... בהצלחה וחיבוקים ושהייה קצרה בהחלט

k o k o p e l i

New member
תודה לכולכן....../images/Emo6.gif

אמן ואמן שהשהייה של כולנו פה בפורום תהיה הכי קצרה.... נורא אשמח אם מישהי שמכירה את נושא התגובה העלובה, תעודד את רוחי... ולשאלתך.. בייבלולו.. לא מכירה אתר דווקא על הזרעות. המון "חומר" מגיע דווקא מהבנות פה. אם יש לך שאלה ספציפית לגבי הזרעה, תשאלי ואנסה לענות לך .

נכון, בדיוק גם כתבתי לפינקי

לא צריך לקנות את הספרים, הבנות פה הם אינציקלופדיה מהלכת. בא נקווה שלא נצטרך אותן יותר מדי. למרות שהן מקסימות ועוזרות... אם תהיה לי שאלה - אקפיץ...תודה ויום נפלא ...

טיפטיפ29

New member
סליחה שאני מתפרצת לשיחה,

אבל בטא היא לא חלבון עוברי. בטא הוא הורמון שמופרש מהשיליה כאשר נוצרת השתרשות של הביצית המופרית ברחם. חלבון עוברי היא בדיקה אחרת והיא נמדדת על ידי ערך אחר (A.F.P). והסיבה שלחבובי לא יורדת הבטא (בדרך כלל אנחנו רוצות שתהיה בטא והיא תעלה מעלה מעלה מעלה) היא שההריון שלה נקלט מחוץ לרחם ולהריון שכזה אין סיכוי להתפתח כראוי. כולנו מחזיקות אצבעות לחבובי שעומדת לקבל זריקה נוספת שתבריח את הבטא ותביא אחת חדשה, בריאה יותר, טובה יותר. יחי התחלות חדשות

טיפטיפ תודה על ההארה

האמת היא ששאלתי את זה כבר ונועם ענתה לי, האמת היא שנראה לי שהתבלבלתי. בכל אופן את בכלל לא מתפרצת - תודה על המידע. מצטרפת לאיחולייך לחבובי. בכל אופן, מצטערות על הבורות, אבל את יודעת מה זה, חדשות, נקווה לא להרבה זמן. ושוב תודה ומצטרפת ל---

חבובי

New member
קודם כל, תודה על האיחולים ודבר שני

כשקראתי את ההודעה של עצמי, והתגובות של האחרות עליה, באמת היה נשמע לי אבסורד שאני כבר מתה שהבטא שלי תרד... כמו שכל-כך התפללנו שהיא תעלה ותכפיל, עכשיו, כשאנחנו יודעים כשהעובר נמצא במקום הלא נכון, אנחנו מתפללים שהיא תרד...ומהר! כדי שנוכל לחזור לעניינים בהקדם!

k o k o p e l i

New member
נועם@בת...אני רואה שאת פה

תוכלי להתיחס לשאלותי לגבי מגיבות גרועות שכמותי?

טיפטיפ29

New member
גם אני התפללת שהבטא תרד

כשהיה לי הריון מחוץ לרחם, זה מגוחך לגמרי, כמה רציתי לראות את הבטא המסריחה הזאת, ועכשיו רציתי שהיא תרד. מה גם שבאותה תקופה חברה שלי נכנסה לחודש עשירי של ההריון שלה, וככה יצא ששתינו רצינו לגמור כבר עם ההריונות שלנו. (רק שהיא חזרה עם קוצ'ה קטנה, ואני עדיין בסרטים)

גמני חדשה ../images/Emo140.gif

(רק בפורום, בנסיונות אני כבר די ותיקה לצערי
) ומאחלת שתפרחי מכאן הלאה עוד לפני שתספיקי להבין את כל פרטי הפרטים של התהליך! בהצלחה, חיפושית

לי מ ו ר

New member
ברוכה הבאה

לגבי בתי החולים אין לי מושג, אני ממש לא מהאיזור. לגבי התגובה שלך, אני יכולה לומר לך שזה ממש לא סופי. בהזרעה האחרונה הייתי עם שלוש גונל, ועוד כמה ימי מנוגון והגעתי לזקיק אחד
. ב-ivf הגעתי בסבב השלישי שלי ל-23 ביציות. אמנם לא כולן היו בשלות, אבל יצאתי עם 11 עוברים.

k o k o p e l i

New member
הי לימור

תודה על הברכות... איזה יופי לשמוע שיש סיכוי. איך הגעת לכזה יבול? עם איזה פרוטוקול?

לי מ ו ר

New member
אז ככה

קודם כל לכל אחת יש את הפרוטוקול שמתאים לה. מה שמתאים לי, לאו דווקא מתאים לאחרת. אצלי עברתי ל-4 מנוגון בלי גונל בכלל, וצטרוטייד. לפני זה קיבלתי דקא ארוך, ודקא קצר. רק בטיפול השלישי הגעתי לצטרוטייד.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. סקטוסלפינקס בחצוצרה יכול להוריד את הסיכוי להשתרשות עובר, לכן לאחר זמן אם לא תהיה הצלחה, יתכן וישקלו להסיר את החצורה הפגועה. לגבי תגובה עלובה, האם לא היתה שום תגובה? עד איזה מינון קיבלת? לפעמים צריך לשחק עם הפרוטוקולים עד שמגיעים לתגובה הרצויה. בהצלחה נועם

למעלה