חדשה בשכונה

passion

New member
חדשה בשכונה

שלום לכולם. חדשה בעסק, אבל מוכנה להשתלב... מקובל עליכם?

ברוכה ברוכ ברו בר ב... הבאה

קולי נדהם ליבי נרגש באה לשכונה בחורה חדשה.... ברוכה הבאה לפורום של האנשים שאני חושבת שהם הכי הכי את תכירי פה את כולם לאט לאט אוהבים צוחקים מסתלבטים רבים משלמים מקנאים הכל פה הולך .... מה שמוכרים קונים (חחחחחחח) אז יאלללה ברוכה הבאה שוב פעם שלך אם יהיו לך שאלות את יכולה לשאול שרון בת28

passion

New member
תודה רבה רבה, נראה נחמד פה

תודה שרון. גם אני שרון דרך אגב. תגידי, על איזה מפגש דיברו פה אתמול יום שלם?

הי שרון צהרים טובים לך

ביום שבת היה מפגש של החדר נשואים נשואות במועדון ערב בנתניה היה מ ד ה י ם !!!!!!!!!!!!!!! חבל שלא הגעת שבוע קודם אולי היית באה. לא משנה פעם אחרת שיהיה לך יום כתום ושוב פעם ברוכה באה שלך שרון

סם40

New member
ברוכה הבאה

דבר משותף כבר יש לנו גם אני חציתי קו אתמול והפכתי מקורא בסתר למגניב מספר מילים בצ`ט קבלת בפנים החמימה הסירה ספקות והרצון לקחת חלק ולהיות שייך גברו בואי אחותי תני יד ונצעד יחד פנימה לתוך הבית החמים הזה סם

קודם טסט ,תאוותנית שכמוך!!!

עם שם כה מחחיב כמו שבחרת לעצמך עורכים אצלנו טסט מוקדם בבית מלון באילת. אני מחכה לך כבר שם.....חחההה,ברוכה הבאה.

אורית 36

New member
הפורום פתוח ..

בואי בשמחה אשת התשוקה. הפורום פתוח בפני כולם. תתמקמי.. תרגישי נוח .. ואם צריכה עזרה .. גם אני כאן. אורית 36

אוריתושששש!!!

בכל מקום שיש בו אהבה או תשוקה אנחנו ניפגש???. יאללה,לגשת לטלפון ולהתקשר-כבר כמה שעות שלא דיברנו וזה לא מקובל.... ביי, יקירתי.

תשוקה...

ברוכה הבאה למעוננו הקט, כאן תקבלי חיבוקים, כאן יהיו גם ריבים, כאן יהיו רגעים מאושרים, אבל הכי חשוב... כאן תופתעי למצא חברים...ועוד איזה חברים! ברוכה הבאה, שלך, אלת האהבה.

phantom

New member
בשבילי רק כדורי מקובל...

אבל, נו טוב, שיהיה, תצטרפי.... עוד שרון ? נקווה שאולי את תביאי גם את השלום איתך....

למעלה