"חדשה" בשטח...

"חדשה" בשטח...

שלום לכולם, אני פרודה "טריה" אמא ל3 ילדים נשואים, וסבתא ל3 נכדים. אחרי 30+ שנים של חיי נישואין בעלי החליט לעזוב כי "לא טוב לו" שכחתי לציין שאני חולה כ20 שנה במחלה קשה ,ובעלת נכות. קיבלתי את זה מאוד "קשה" כי זה בא לי בהפתעה.... אבל התנחמתי בעובדה שלפחות יש לי את הילדים והנכדים שעדיין איתי. פניתי לעורך דין, שהוציא נגדו צווי עקול על כל החסכונות שחסכתי ל"יום שחור" (בגלל מחלתי)והוא הוציא אותם. עכשיו מתחיל הסיפור , ברגע שהוא קיבל מהעורך דין את הזימון לבית משפט ואת ההודעה על עיקול כספיו, הוא ישר הלך ל"בכות" לילדים על האמא ה"מפלצת" שלהם ומה שהיא מעוללת לו ....(מאז שעזב את הבית הוא כמעט ולא היה איתם בקשר) סוף הסיפור הזה, 3 הילדים כועסים עלי מאוד !!! לא מוכנים לדבר איתי שלא לדבר על לראות אותי, אפילו את הנכדים לא מוכנים להביא לי כי אני "מפלצת" (אבא שלהם שנטש אותי,זה בסדר !!!אבל אני המפלצת כי הלכתי לעורך דין כדי לדאוג לעתידי....) האם המצב הזה מוכר לכם ??? האם הילדים יחזרו לדבר איתי ??? ולהפסיק לקרוא לי "מפלצת" ,ולבוא לבקר אותי ??? או שזהו זה גם הבעל הלך וגם הילדים והנכדים הלכו לי .... אני פשוט מיואשת ...ואשמח לשמוע מנסיונכם , תודה .

סיפור כואב

אבל מאמינה שהכל עוד טרי. בבוא היום ילדייך יכירו באמת ויחזרו לראותך ולהביא לך את נכדייך. היי חזקה, שמרי על שלוות נפש למרות שקשה. נסי לדבר אל ליבם ולהסביר להם את התמונה האמיתית. יכולה רק ל
ולחזק אותך. עברת לא מעט בחיים, הקדישי את חייך כעת רק בשביל עצמך. המון כח

לביאה11

New member
רק אורנה../images/Emo140.gif

סיפור מרגש, אין ספק. אבל אשמח אם תרשי לי.... שלושה ילדים נגדך וכולם בעדו??? אל תיפגעי אבל אני הייתי בודקת איפה טעיתי. וזה כבר בטח שלא ממש העיניין הזה הספציפי. מאחלת שיחזור השלום לשרור במשפחתך

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

אני תמיד כשרע לי נוטה לחשוב שיהיה טוב יותר רק דרוש לכך זמן ורצון, מקווה שעם הזמן מצבך יאיר לך פנים, והכי חשוב תרגישי טוב...
בהצלחה...

g a l 1 0

New member
"חדשה" בשטח

30 שנה והוא עזב בהפתעה??? קצת קשה להאמין... לא עוזבים סתם פתאום אחר 30 שנה... אולי הדחקת דברים?... בדקי את עצמך.

Netta79

New member
../images/Emo24.gif

אפשר "לעבוד" על ילדים יום יומיים שנה ... הם מכירים אותך ויודעים מי את , אולי עכשיו הם כועסים אבל כשהם ישמעו את הצד שלך הם ידעו מה נכון אני מאחלת לך רק אושר מקווה שיסתדרו הדברים ואת יודעת ... מחר תזרח השמש מבעד לעננים ...
~נטע

ערסlight

New member
גם אני לא קונה

משהו לא מסתדר בסיפור שלך, שלושת ילדייך [הבוגרים] הם כאלה סמרטוטים שאם אבא שלהם אומר... אז שלושתם כועסים עלייך מאד? אני לא מכיר וגם אין צורך לדעת את הפרטים, אבל, אם משהו נראה כחתול, מרגיש כחתול וגם עושה מיאו... זה חתול.

a n a t i 3 3

New member
תיקשורת!!!

לא מכירה את הסיפור שלך, חסרים המון פרטים שישלימו את התמונה המלאה וגם אז זה נשמע רק מצד אחד, מהצד שלך. אם הגעת למצב ששלושת ילדיך אינם מדברים איתך כנראה שעשית משהו יותר חמור ממה ששיתפת אותנו או שהם מוסטים בצורה מאוד מרושעת ומקצועית. נסי למצוא דרך להגיע אל ליבם ולהסביר להם את שיקוליך. תזמי פגישה.. צלצלי בטלפון.. שלחי מכתב תשתמשי בכל ערוץ תיקשורת שעומד בפניך כדי להסביר את מניעיך. מאחלת לך המון בריאות ובהצלחה

למעלה