חדשה בשטח

חדשה בשטח

כמו שמובן, אני חדשה כאן בפורום, ורקדתי אצל ביטון , וזה קצת רחוק ממקום מגוריי, רוקדים מהחוג של גדי המליצו לי על חוג של המרקידה בתיה קרוננברג והעזר כנגדה , דודי , הצטרפתי לחוג שלהם, ואני חייבת לשתף אותכם, הם פשוט מצויינים, מאוד מקצועיים, מאוד חברותיים וחברים, אווירת משפחה שורה אצלם בחוג, חבל רק שמיד לאחר הצטרפותי לחוג , בתיה נעדרה מס' פעמים, אך העזר כנגדה, דודי, היה מושלם (כמו שאמרתי - אני חדשה, ובהחלט העזר החתיך היה מצויין). קראתי כאן בפורום שיש תחרות על מרקידים חתיכים, אז בהחלט דודי הוא מס' ראשון וגדי הוא שני לו, רק את שניהם הכרתי, והם בהחלט חתיכים.

דודי ק1

New member
חן חן .

חן חן לך. קראתי את הודעתך וברצוני לציין שהצלחת קצת להביך אותי.הייתי שמח לו היית מזדהה, כדי שאוכל להודות לך באופן אישי,אבל אכבד את רצונך להשאר אנונימית. להיתראות.

לדודי

עזוב אותך מלימודים ותעודה...לך תפתח חוג ב"טדי"... תהיה בטוח שיהיה מלא. אגב, למה אתה מחליף שמות כמו זיקית- פעם "דודי ק1" ופעם "דודי ק1 המקורי"

דודי ק1

New member
טדי?

אני אוהד מכבי ת"א, בטדי יאכלו אותי בלי מלח. אגב גם אני לא יודע מאיפה "נולד ה"מקורי".כבר שאלתי קודם איך מעלימים את זה,למרות שאצלי על הצג מופיע דודי ק1 בלבד. תודה רבה גם לך המפתיעה.

למעלה