חדשה בשטח

סקורפי

New member
חדשה בשטח../images/Emo62.gif

שלום לכולן, אני עוקבת אחרי הפורום הזה בשקט כבר כמה זמן, אבל היום הגעתי למסקנה שהגיע שלב ההצטרבות האקטיבית... אני פוליציסטית. אנחנו מנסים למעלה משנה ולפני חודש התחלנו טיפול באיקקלומין (2 כדורים ליום). היום אני אחרי הטיפול השני והרופא החליט שצריך גם להזריק כוריגון. אני יודעת שאין כל הצדקה להיות פסימית, אבל משום מה היתה לי הרגשה שזה יעבוד כבר בחודש שעבר (אופיטימיות יתר אני יודעת) וברגע שאמרו לי להזריק כוריגון נכנסתי ללחץ ולפסימיות (שלא יעזרו לכלום, אני יודעת). בקיצור, סתם החלטתי לפרוק את אשר על ליבי כי אני לא רוצה לבכות יותר לאישי המקסים... ולסיום - גם הייתי צריכה לחזור למשרד בערב אחרי שכל היום ביליתי בבדיקות דם, אולטרסאונד וזריקות! אוף.. טוב, לא נורא. מחר יום חדש. מצטערת על האורך!

neta2

New member
אני איתך!../images/Emo24.gif

היי, גם אנחנו מנסים שנה בערך, ואחרי שני טיפולי איקקלומין כושלים , שרק הגבירו את "ייצור" הציסטות וגרמו לנזק, התחלתי בטיפולים אחרים, זריקות במשך 12 יום (כל יום) וכוריגון לסיום והמון תקווה... אז רק רציתי שתדעי, שגם לי יש תחושה בכל פעם מחדש -שהנה זה חייב כבר להצליח, והרי החודש זה בדיוק החודש המתאים...(כבר שנה אני אומרת את המשפט הזה לכל חודש בשנה) ו- לא!! אז אני מנסה לאחוז בכל כוחי בענף האופטימיות ולהאמין שפעם גם לי יהיה . ותאמיני לי לחטוף יום יום זריקה בתחת או בבטן זה שיט לא קטן וזאת כנראה רק ההתחלה.. שלי לפחות. אז בהצלחה, ואל לך להתייאש, אנחנו נצליח , ובגדול!!! אני מחזקת אותך ואותי באותה עת...

תוליק

New member
נכון , באמת מחר יום חדש

ברוכה הבאה. נקווה שהיום החדש יביא איתו בשורות טובות. ואם לא היום החדש אז לפחות החודש החדש... זה מגיע בסוף, תתעודדי!

למעלה