חדשה ברשת

1שינקין

New member
חדשה ברשת

ההמלצה הטובה ביותר לחדשים היא להצמד להגותו של לנצח ולשנן אותה במתכונת של פרקי חובה .הותיקים לא זקוקים להמלצה-הם נהנים מתורת לנצח ומעדי נבון המבריקה מזמן.

ל נ צ ח

New member
אז תשתעשע

ומתוך כך גם תדע ברורות שיש כאלה שכבר התחיל לרעוד להם טוב טוב הפופיק

miromiro

New member
משעשע? מזעזע! נצח למה אתה

נותן לאלתר-אגו שלך לדבר בשמך? אתה באמת חושב שאתה ראוי לפרס נובל? אם כן תגיד, אם לא תשתיק אותו.

ל נ צ ח

New member
לכל זמן ועת לכל חפץ תחת השמים

(ז) עֵת לִקְרוֹעַ וְעֵת לִתְפּוֹר עֵת לַחֲשׁוֹת וְעֵת לְדבר. ~ * ~ כן, כן, ולא במתי miromiro המרבה בעוונותיו להחטיא אותי בדבר אנהג אני כהוא-זה רצונו בטמפו שלו. פשוט רוצה הוא שאני אומר את שהוא רוצה שאומר כאשר הוא רוצה שאותם שהוא רוצה שאומר בטמפו שלו אותם אומר לא, ולא! - לא כרצונו אלא כרצוני שמעל רצונו הוא זה הקובע לדבר זה יהיה בטמפו שלי את שארצה אני לומר את שאומר. * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

miromiro

New member
כשתרצה......-

גם משיח,גם פרס נובל. מה עוד יכול אתה לרצות. נו מיילא , ציבור מורכב גם משכמותך. ואם הקדוש ברוך-הוא רצה שכך תהיה, אז נברך אותו על כך, שאמר- "ברוך שפטרנו" ושלח אותך לפה. זה דרכו של עולם. ואני אייני מחטיא אותך, אני פוגע בול!!!

ל נ צ ח

New member
האמת שאתה פוגע בול בעצמך ../images/Emo122.gif

*ישעיה ה* (יח) הוי משכי העון בחבלי השוא וכעבות העגלה חטאה: (יט) האמרים ימהר יחישה מעשהו למען נראה ותקרב ותבואה עצת קדוש ישראל ונדעה: (כ) הוי האמרים לרע טוב ולטוב רע שמים חשך לאור ואור לחשך שמים מר למתוק ומתוק למר: (כא) הוי חכמים בעיניהם ונגד פניהם נבנים: (כב) הוי גבורים לשתות יין ואנשי חיל למסך שכר: (כג) מצדיקי רשע עקב שחד וצדקת צדיקים יסירו ממנו: (כד) לכן כאכל קש לשון אש וחשש להבה ירפה שרשם כמק יהיה ופרחם כאבק יעלה כי מאסו את תורת יהוה צבאות ואת אמרת קדוש ישראל נאצו: *תהילים* (יח) יָשׁוּבוּ רְשָׁעִים לִשְׁאוֹלָה כָּל גּוֹיִם שְׁכֵחֵי אֱלֹהִים (ה) עַל כֵּן לֹא יָקֻמוּ רְשָׁעִים בַּמִּשְׁפָּט וְחַטָּאִים בַּעֲדַת צַדִּיקִים: (ו) כִּי יוֹדֵעַ יְהֹוָה דֶּרֶךְ צַדִּיקִים וְדֶרֶךְ רְשָׁעִים תֹּאבֵד.

למעלה