חדשה ברשת

שובית

New member
חדשה ברשת../images/Emo6.gif

היי עינת,שמי אורלי כהן והצטרפתי לפורום שלך מתוך התרשמותי הרבה לתשובותייך(אחותי חברה "ותיקה" בפורום)...תאריך הלידה שלי 6.7.80ושל חבר שלי 12.2.79.ובנושא זה רציתי לשאול אותך מספר שאלות:אני ודני וולף(בן-זוגי)חברים כ-5 שנים,שנינו סטודנטים-הוא למחשבים באונ" ת"א ואני לארכיטקטורה במכללת אריאל.נסענו לטיול יחד בחו"ל אחרי הצבא וחזרנו מבואסים "קצת" לקראת שנת הלימודים ה-1 שלנו מכיוון שטיולינו היה פשוט מדהים!!!כיום אנו בקושי מתראים(ולא נדבר על דברים אחרים שאנחנו בקושי עושים...)כי אני חיה 5 ימים ולילות בשבוע באריאל ולימודיי קשים,לחוצים,אינטנסיביים ודורשים המון כוחות,וגם לימודיו קשים ומחייבים ובניגוד אליי הוא חוזר הביתה כל יום(גר עם אימו). קשה לנו מאוד להתמודד עם המצב החדש למרות שכבר עברנו ביחד מספר חוויות לא קלות.אנו מאוד אוהבים זה את זה ואיננו יודעים מה לעשות(לימודי ארכיטקטורה הינם 5 שנים!!!).אין לנו כסף בכלל לא כדי לשכור דירה ,לא לאוטו ובכלל אנו מובטלים כי אין לנו זמן לעבוד ובזבזנו את כל כספינו בחו"ל,מה יהיה?אני זקוקה לאור בקצה המנהרה כדי לצאת מהעצבות שמשתלטת עליי כבר זמן רב,אפילו חשבתי להפסיק את לימודיי למרות ששאיפתי בחיים היא להתקדם בזכות עצמי ולא בזכות בן זוגי(אני די פמיניסטית ומאוד עקשנית!!!).מצפה כבר לתשובתך,אורלי

עינת

New member
שובית ../images/Emo140.gif

מה את בעצם שואלת? מה יהיה? הרי איני מגדת עתידות. נסי למקד שאלה ואשמח לענות.
שפע ו
עינת

שובית

New member
שאלה ../images/Emo39.gif

אין לי מושג בכל המספרים האלה של השם וכ"ו אבל שאלתי מתמקדת בעיקר בגורל הקשר ובמידת ההתאמה ביננו...האם נשרוד את הקשיים?וחוץ מזה שיהיה לך חג שמח וכיפי
!!!

עינת

New member
שובית../images/Emo140.gif

יש התאמה גדולה בינכם ומשיכה מגנטית.נתיב הגורל של שניכם הוא 4 (אם תכנסי למאמרי הפורום יש שם מאמר על המשיכה המגנטית בין מספרי 4 ו-8 ).למרות ההתאמה זה קשר מאוד קשה ולכן אינו מומלץ,מישהו מכם יקריב עצמו למען השני (כנראה שזה יהיה דני)ומצב כזה אף פעם לא רצוי. בכל מקרה את כל הקשיים תוכלו לשרוד בעזרת כח הרצון כיוון שזה קשר שמאוד קשה לנתק. חג שמח יקירה ובהצלחה.
שפע ו
עינת

שובית

New member
פשוט אין כמוך../images/Emo23.gif

מצד אחד נגולה אבן מליבי,אבל מצד שני אני קצת מודאגת לאחר שקראתי במאמר שזהו קשר שאינו מומלץ לחיי נישואין.האם לא כדאי לנו להתחתן?האם דני יקריב עד כדי כך עד שזה ממש יהרוס את חייו?

שובית

New member
חשוב לי לדעת

תאריך חברותינו הוא 26.9.97 האם זה מקרי או בעל חשיבות כלשהי המצביעה על קשרינו? תודה על הסבלנות שלך כלפיי,
אורלי.

עינת

New member
שובית

גם תאריך חברותכם נכנס למסגרת של המשיכה המגנטית,בכלל אנשים עם המספרים 4 ו 8 ימצאו סביבם את המספרים הללו יותר פעמים מכפי שניתן לשייך לצרוף מקרים.. (צרוף מס" ת.ז,מ"ס טלפון ,תאריכים חשובים וכ"ו). לגבי שאלתך על עניין ההקרבה ,הכל נאמר במאמר ואיני יכולה להמשיך ולפרט בפורום שאינו מהווה תחליף ליעוץ אישי.
שפע ו
עינת

למעלה