חדשה בריקודי בטן

laoora

New member
חדשה בריקודי בטן

שלום...אני חדשה פה קוראים לי איבטה ואני בת 14 ואני רוצה ללמוד לרקוד ריקודי בטן אבל לא אוכל ללכת ללמוד כיוון שהוריי לא יכולים להרשות לעצמם לשלם לי עכשיו על חוג ...ורציתי (אם אפשר כמובן) שתסבירי כמה תנועות בריקודי בטן דברים בסיסיים... תודה מראש :)

רובידה

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

אמנם זה התפקיד של מנהלות הפורום אבל הן בטח ישנות עכשיו. אז ברוכה הבאה, בדף השער של הפורום או באחד השרשורים יש קישור לאתר באנגלית שמסביר תנועות של ריקודי בטן. (מישהי יכולה לעזור עם הקישור?) וחוץ מזה אפשר ללמוד הרבה מוידאו. תסתכלי בקישורים נבחרים וגם בתוך הפורום לכל מיני קטעי וידאו שיכולים לתת לך השראה. בהצלחה, ותזכרי שבסוף האהבה תנצח...

rafy lerner

New member
ברוכה הבאה

ביפו מול השעוון יש חנותששם מוכרית קלטות של קדניות בטן מעבר לזה בסוף החודש יש הופעה לאלינה, אחת הרקדניות הבטן הטובות בארץ. 27.3.04 בסוזן דלל בהצלחה

tlingit

New member
ברוכה הבאה לאורה ../images/Emo24.gif

איזה יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום לפעמים באמת לא ניתן לעשות כל מה שאנחנו רוצים, ומאד יפה בעיני שאת מחפשת לעצמך דרכים אחרות להתחבר לחלום שלך
לאט לאט אנחנו גם יוצרות מילון של הפורום, ומקוות לכלול בו הסברים לתנועות (רק שגילינו שזה לא כל כך קל
). בינתיים הקישור שכבר הציעו לך באמת מגיע לאתר מלא כל טוב, המון הסברים מפורטים.

laoora

New member
תודה רבה :))

באמת החלום שלי זה לרקוד ותודה רבה שעזרת לי נ.ב- השם שלי זה איבטה לא לאורה...לאורה זה המשתמש באתר ...לא שיניתי אותו והוא נשאר לאורה...אבל ...מה זה חשוב :)

באלאדיה

New member
גם אני! גם אני!

רוצה להגיד ברוכה הבאה... בפס הכחול למעלה תחת "קישורים" ובקטגוריית "גלריות וקליפים" תוכלי למצוא סרטונים נהדרים לרוב (שאפשר לנסות לחקות..) והנה קישור חדש, במיוחד בשבילך (די בסיסי): http://www.belladonnadance.com/dancers.htm

tlingit

New member
אחלה קישור , איזה חמוד

אני ישר מוסיפה לקישורים שלנו

למעלה