חדשה בקבע :)

Anatk4

New member
חדשה בקבע :)

אהלן :)
נכנסתי לקבע לפני מספר חודשים... עדיין לא קיבלתי את הכרטיס נקודות שלי ואני לא יודעת למה אני זכאית אז יש לי מספר שאלות...
1. אם בשירות הסדיר שלי הייתי שייכת לרמת פעילות א' וא' בט"ש, והיום אני רמת פעילות ד', האם אני זכאית לקנות מדים שתואמים לרמת פעילות (למשל מדי בנים, נעלי חי"ר וכו')?
2. האם ניתן לשנות את הפריטים בטופס 1004 שלי כשאני נכנסת לקבע לפי הפריטים שאני קונה בחנות מר"צ?
תודה!

deathcaster

New member
תגובה

ראשית שירות סדיר= חובה + קבע. בשאלה 1 את מתייחסת לשירות החובה שלך

תשובות:
1. מה זה שייכת? סיימת מסלול לחימה כלשהו באותה יחידה? אני מניח שלא, אז לא, אינך זכאית ללכת עם מדי יחידת שדה- אלא אם כן זה לא אכפת למפקד היחידה ונגד המשמעת ביחידתך החדשה. כל מקרה, ע"פ הפקודות את צריכה לעבור שיוך חיילי ומכיוון שאת כבר בקבע, את צריכה לפנות לתא נקודות מדים במר"צ ולבקש זכאות מיוחדת לשיוך חיילי (למשל אם היית בחיל אוויר ועכשיו את בחייל ירוק), אם מדובר רק בהחלפת כומתה או מכנס.... למיטב ידיעתי, זה צריך לצאת מנקודות המדים הרגילות שלך.
2. מה הקשר לטופס 1004? ע"פ הפקודות אין לבצע שינויים בטופס 1004 שלך מרגע כניסתך לקבע, טופס 1004 מיועד לחיילי חובה בלבד ויש להשמידו כשאת מעל חצי שנה בקבע (מעל חצי שנה בקבע את לא צריכה להחזיר ציוד צבאי אם את מתפטרת/מפוטרת).

תשובה מעולה , ישר כח

רק עדכון קטן
את כל הפרטים את יכולה לראות אם יש לך צהלנ"ט על שמך ובקיוסק האישי או בשלישות היחידה

deathcaster

New member
טוב צריך לקחת בחשבון ש...

אנו כבר לא בצבא למעלה מ-11 שנים, אז זה בכלל יפה שאני זוכר את הדברים הללו.
בכל מקרה, ייתכן שהשתנו דברים מאז... אך כיוון שאני מכיר את חיל הלוגיסטיקה..... אני בספק

חח הכל תלוי בראש אט"ל ובסגניו

דווקא בזמן האחרון חל שיפור כמו מדים עד הבית , בדיקת נקודות מתוך אפליקציה רשמיצ וכדו

deathcaster

New member
זה נחמד מאוד

התכוונתי שלא יחול שינוי בפקודות קשיחות כמו נוהלי ציוד אישי, ניהול טופס 1004 ועוד כמה פקודות שקיימות ללא שינוי מהקמת צה"ל.

על השינויים שציינת אני דווקא יודע יש לי חבר בקבע שהוא בן טיפוחיי והוא דחף לשינויים הללו.

למעלה