חדשה בצד שאלה

חדשה בצד שאלה

אני קוראת כבר זמן מה את האתר וברצוני לומר כל הכבוד לכולכן על העידוד והפרגון אחת לשניה. אני לאחר 3 IVF שנכשלו עברתי לעין כרם ולפני כשלושה שבועות התחלתי טיפול חדש. היום לצערי הרב, היתה ירידה דרסטית ב-E2 ובזקיקים ועכשיו במקום להיות בשאיבה היכן שהייתי צריכה להיות מושכים אותי עוד שבוע לפחות אולי יצליחו לגדל את הזקיקים הקטנים. מדוע בכלל הזקיקים דעכו, התנוונו (כדברי הרופא), והאם הטיפול עוד יכול להצליח או שנאלץ להתחיל הכל מחדש בעוד חודשיים.

שריתית

New member
היי מיקי../images/Emo39.gif

למרות שאני לא יודעת מה לעזור לך אני רציתי לאחל לך המון הצלחה ולהקפיץ את שאלתך שאולי בנות אחרות שיודעות יענו לך תצליחי ממני שריתית

מיקי, ברוכה הבאה..

בתקווה שלא תחכי כל כך הרבה.... לא יודעת לענות לך כי אני חדשה בתחום ה- IVF... אבל רוצה לאחל לך המון המון

נוג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

היי, יש חודשים לא מובנים למרות שלפעמים מקבלים אותו פרוטוקול שהגוף שלנו לא מגיב אותו דבר. אני עדין לא הייתי סוגרת את הפרק הזה של הטיפול. לי היו חודשים שגם קבלתי 20 זריקות של (6-5 אמפולות מנוגון + גונל F) עד שהיתה תגובה והיו פעמים גם הפסקנו את הטיפול. אני יודעת שזה אכן מאכזב וכואב להפסיק באמצע. מחזיקה לך אצבעות שהכול יסתדר על הצד הטוב, ושתעברי במהרה לפורום השכן. נוג

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

קשה לדעת מה קורה אצלך. לפעמים הגוף מגיב לגמרי אחרת ממה שרצינו. הזקיקים מתנהגים כאילו הם בעלי הבית, ולנו נשאר רק להתחנן על נפשנו ולבקש שיגדלו כבר באופן נורמלי. אם הטיפול לא היה יכול להצליח, הרופא לא היה ממשיך לתת לך זריקות. טיפולים כושלים יכולים להסתיים בהריון מוצלח, נקווה ששלך יהיה כזה
נועם

למעלה