חדשה בפרום

° w a v e °

New member
חדשה בפרום

שלום רב, כאורחת חדשה בפורום,הייתי רוצה להעלות את שאלתי: לי ילד מקסים בן 9 - כתה ג'. עד כתה א' היה מטופל בריפוי בעיסוק (4 שנים) אצל מטפלת מקסימה ושובת לב, אך ללא הצלחות מיוחדות. לקראת כתה א' היא אמרה שלדעתה הילד מוכן ולא צריך יותר טיפול. הקשיים שאני רואה מתבטאים באחיזה רופפת של העיפרון (מה שגורם לו ליפול אין ספור פעמים),קושי בהעתקות מהלוח, כתב גדול מאוד וכו' האם אלו קשיים הדורשים חזרה לטיפול ? ואם כן מי מומלץ בחולון? (אני הייתי מטופלת במכון "שפר" בחולון ) הרבה תודה וחג שמח.

../images/Emo75.gifשלום לך חדשה וברוכה הבאה

את מתארת "קשיי כתיבה" שעולים שוב לאחר תקופת טיפול, שהסתיימה בהצלחה לקראת כתה א'. חשוב להבין שחלק מה"קשיים" בהן אנו עוסקים בריפוי בעיסוק, מופיעים בתגובה לדרישות משתנות של הסביבה ... הטיפול בריפוי בעיסוק מסתיים לרוב כשהילד משיג השתתפות או מיומנות מתאימה למצופה לגילו7 ולדרישת הסביבה. עם זאת, בל נשכח שרמת הדרישות עולה, עם הגיל וכך דרישות הסביבה. ולכן מה שהתאים לקראת כתה א', כבר ממש מקשה בכתה ג' . הייתי ממליצה לך לפנות לאבחון חוזר בריפוי בעיסוק, על מנת להעריך אם נדרשת התערבות. עד גיל 9 קיימת זכאות בסך הבריאות, מעבר לגיל 9 בתקוה שיש לך ביטוח רפואי משלים, תוכלי לפנות אל הביטוח ולבדוק מהם המכונים בהסדר עם חברת הביטוח, או מה ההחזר שיתקבל לאחר ביצוע אבחון באופן פרטי. בכל מקרה בהצלחה.

למעלה