חדשה בפורם

שלום לכם .שמי ניצן

אני סטודנטית בלוינסקי אילת הלומדת בקורס מתוקשב "אינטרנט להעצמת המורה בחינוך המיוחד" , אחת המשימות היא להיכנס לקהילות הדנות בנושאים שונים הקשורים לחינוך המיוחד ולהיות שותפים בפורום אני בחרתי בפורום זה אחת הסיבות הנושא מאוד קרוב אלי,לבני הצעיר יש בעיה תחושתי. מאוד התרשמתי מהידע,הנכונות לעזור,העידוד האנושי של הכותבות שמשך אותי לבחור בפורום זה. אשמח להיות שותפה בפורום בכלל ולא רק למטרת המשימה, אשמח להרחיב את הידע שלי שהרי "מכל מלמדי השכלתי" ולתרום מהמעט שיש לי, והכבוד והזכות להיות חלק מהקהילה. תודה לכם חג אורים שמח.

חדשה בפורם

שלום לכולם אני חדשה בפורם שאליו הגעתי כחלק מעבודה בקורס מקוונן. אני גננת משלבת (זו השנה הראשונה שלי)משוטטות בפורם ברצוני לציין שהוא עונה על הרבה שאלות ובעיות איתן אני מתמודדת עם הילדים בגן (חינוך מיוחד)ובכלל יש בו מידע רחב. מקווה שתוכלו לעזור לי בעתיד עם שאלות ובעיות לילה טוב יערית

שלום שלום ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה
האם תוכלי לספר לנו על מה הקורס שלך ומה זה בדיוק קורס מקוונן ?

hana5

New member
קורס מקוונן

יש קורסים כאלו גם בריפוי בעיסוק, משמעותו שהלמידה נעשית מרחוק, כלומר דרך האינטרנט מהבית. ישנם שתי אפשרויות לקורס מסוג זה : מי שרשום לקורס יכול להכנס בזמנו החופשי ולקבל את מצגת השיעור על המחשב שלו או ממש בזמן אמת להיות נוכח בשיעור בו כולם כולל המרצה נמצאים בו זמנית ומנהלים שיעור ברשת . למדתי ככה ארגונומיה וטכנולוגייה מסייעת ועוד משהו לא זוכרת כרגע..זה נחמד ונוח ללמוד בערב בנעלי בית וכוס קפה .

את זה אני דוקא יודעת

לא שאני כל כך חכמה, בזמן שאני עשיתי תואר עוד הגשנו עבודות בכתב יד
אבל אני מכירה אנשים שלומדים
... מה שאני רוצה לדעת זה למה מגיעות אלינו פתאום גננות שעושות קורס מסוים, האם בקורס הזה הן נדרשות לבדוק פורומים ? האם בקורס הזה מדברים אתן על ריפוי בעיסוק ? האם אנחנו צפויים לארח עוד גננות מהקורס הזה ? אני מאוד מסוקרנת.

למעלה