חדשה בפורם וזקוקה לעזרה

צוקה1

New member
חדשה בפורם וזקוקה לעזרה

קנינו לא מזמן דירה יד שניה ואני לא אוהבת את אריחי המטבח בצבע חום כהה וחשבתי לחדש אותם. האם למישהו יש רעיון? ועוד שאלה חשובה, קנינו תנור חדש אך המקום המיועד לתנור בין ארונות המטבח צר מידי מלהכילו-האם ניתן להזיז את ארונות המטבח(זאת כדי ליצור מקום מספיק רחב לכניסת התנור שקנינו)ומי יודע מהי עלות של דבר כזה? תודה רבה צוקה1

צוקה1

New member
מקפיצה-למה אף אחד לא עונה לי ממתינה

בקוצר רוח לרעיונות תודה צוקה

uvls

New member
צוקר

מה הכוונה בלחדש את האריחים? להחליף? כווני אותנו ותקבלי תשובות. ולגבי התנור built in, כמובן שניתן, אבל צריך לראות בדיוק במה דברים אמורים. אולי ניתן להזיז את אחד הארונות ואולי ניתן "להזיז" רק את אחת הדפנות שלו. יש גם מגירות? ומה עם המשטח? בקיצור, ישנה יותר מאפשרות אחת ולא ניתן להשיב על סמך התיאור שמסרת. לגבי המחיר - כנ"ל. תזמיני נגר שיחווה דעה ויתן הצעת מחיר על ההתקנה. נסי להתחבר לנגר דרך המקום ממנו קנית את התנור. ודרך אגב, איך קנית תנור חדש שלא מתאים? לא לקחת מידות? לילה טוב

צוקה1

New member
uvis קניתי דירה בימים אלה

במטבח יש ארונות מטבח לא רעים בכלל אך האריחים החומים נראים נורא ולכן חשבתי או להחליפם ואם זה יקר אז לכסות אותם באמצעות דקורציה כזאת או אחרת כמו הדבקות אבנים או מפיות נייר מאוד רוצה לשמוע רעיונות מכם איך אוכל להפוך את האריחים ליפים יותר . ועוד רציתי לשנות קצת את מיקומם של ארונות המטבח גם בגלל התנור החדש וגם כדי שיתאים יותר לצרכים שלנו ורציתי לשאול האם זה אפשרי-מה שצריך להזיז זה קטע לא גדול במיוחד של ארונות המטבח שבתוכן יש מגרות ומעליהם אין שיש אך יש פורמייקה. מחכה לתשובה תודה מראש צוקה

lank

New member
פתרונות

פתרון מהיר וקל לקרמיקה הוא צביעתה ע"י צבע מיוחד המתאים לשם כך . זהו צבע MSP וניתן להשיגו במרבית חנויות לחומרי בניין . באם את גרה באזור המרכז , אני ממליצה לך לגשת לחנות של מוסרי ולעלות לקומת הגלריה המדהימה ולקבל רעיונות לעיצוב בצבע - מומלץ ביותר . טלפון בחנות - 5585585 - 03 . בנוגע לארונות המטבח , תמיד ניתן להקטין ארונות , או להוציא יחידה שלמה ולהניח במקומה אחרת קטנה יותר . מומלץ להתייעץ עם נגרייה המתעסקת במטבחים שם יעזרו לך ויתנו לך את האופציה הטובה ביותר . בהצלחה...

uvls

New member
מטבח

לא אמורה להיות בעיה עם הזזת אחת היחידות במטבח, מה גם שאין עליה שיש. להקטיו אותה זה כבר מסובך יותר, שכן יש צורך להקטין איתה את כל המגירות - עבודה שתעלה כמו ארון חדש. לגבי הקרמיקה, לי אישית צבע לא נראה כל כך. מעולם לא עשיתי זאת, אבל ראיתי כמה מטבחים ואמבטיות שעברו את ההתעללות הזו ודי נחרדתי. זה לא מזדקן טוב. החלפת קרמיקה לא אמורה להיות יקרה כי מדובר (תקני אותי אם אני טועה) בשטח קטן. אריחי קרמיקה תוכלי למצוא בכל טווחי המחיר. תתחדשי על הדירה ותהני מהבישולים

צוקה1

New member
lank ו-uvis תודה על תשובותיכם -

עזרתם לי מאוד והרגעתם אותי. היום דיברתי עם נגר והוא הימהם משהו על כך שיהיה צריך לשבור את השיש -נו אז מה? זה קטע קטן של שיש ונראה שזו לא צריכה להיות בעיה נכון -או שאני טועה? מקסימום אחליף את האריחים בהזדמנות זו בתיקווה שזו הוצאה לא יקרה במיוחד.צוקה

למעלה