חדשה בפורום

שמוטסי

New member
חדשה בפורום

שלום לכולם, אני מרפאה בעיסוק מתחילה גם בפורום הזה וגם במקצוע..כיום עובדת בתחום בריאות הנפש. אני מתעניינת לגבי לימודי התעודה באוניברסיטת ת"א - בנושא הטיפול הקוגניטיבי דינאמי. לפי הבנתי באתר לימודים אלו נפתחים פעם בשנתיים ( האם הבנתי נכון?), והתוכנית לא נפתחת השנה. האם יש עוד מסגרות ברוח טיפולית זו, אפילו מסגרות קצרות מועד אשר עוסקות בנושא, השתלמויות? היכן ניתן לרכוש ידע בנוגע לכלים אבחוניים וטיפוליים המתאימים לאוכלוסיה פסיכיאטרית? אשמח מאוד להתייחסותכן/כם, תודה.

שריד

New member
אהלן קולגה ../images/Emo140.gif

ת'שמעי, השנה הראשונה בעבודה מאוד עמוסה. יש אוכלוסית מטופלים להכיר, יש צוות וכמובן את עצמך בתור עובד חדש. נראה לי שיצא לך טוב שהלימודים יתחילו בשנה הבאה, יתן לך קצת אויר לנשימה וגם יעלה לך את הסיכויים להתקבל. וכיוון שבכל זאת צריך להכיר כלי עבודה (אבחוניים וטיפוליים) המקום לרכוש אותם הוא בהדרכה רצוי במקום העבודה (עלויות) ואם אין (מה שלא סביר) לדרוש. מה את אומרת ? שריד

שמוטסי

New member
נשמע הגיוני..

גם אני חשבתי עם עצמי אם זה אולי באמת רק לטובה לחכות עוד שנה ולנסות לרכוש כלים בשטח עצמו .. פשוט בתחושתי יש לי כל כך הרבה ללמוד ואני מקבלת הדרכה אבל למעשה יש באמת גם את התחום הפסיכיאטרי ג את המטופלים גם את נושא האבחונים וגם את נושא העברת הקבוצות ולכן חשבתי שעליי לזרז את עצמי וללמוד בעוד מקום... אני מניחה שאת צודקת, אני צריכה להשתפשף.. ובטח גם לעכל את מה שקורה.. תודה על תשובתך המעודדת.

שמוטסי

New member
../images/Emo131.gifאופס..

סליחה, לא שמתי לב שאתה גבר... אז אני מניחה שאתה צודק בדבריך מודה לך על התשובה המהירה והכנה...

למעלה