חדשה בפורום

• פותח הנושא ema67
  • פורסם בתאריך

ema67

New member
חדשה בפורום

מתכוונת להיות אם חד הורית ..אבל מרגע שהייתי נחושה והחלטתי עושה רושם שהכול הולך הפוך..חזרתי קרוב לאימי אחרי שנים של אשת קרירה בתא חזרתי..מובטלת,מפחדת מהשינוי ואז אימי נפטרה במפתיע (אפילו לא בת 60) ומאז לא מצליחה להתמיד במקום עבודה או למצוא מקום עבודה נורמלי (שכר מעבר למינימום) והרי לגדל ילד ככה אי אפשר.. כלכלית תמיד שרדתי איכשהוא בשיניים מעולם לא קיבלתי עזרה.. אבל לא רוצה להוליד ילד לעוני ואני שוב בלי עבודה ואוטוטו בת 39.. ובעברתי עד לפני המעבר כול ראיון הייתי עוברת .משרות בכירות לא רעות בכלל.. מה עושים ?איך מתמודדים ?איך מגשימים חלום למרות הקטע הכלכלי?מאוד אשמח לשמוע חוות דעתכן..

a44

New member
הי, אמה.... ../images/Emo140.gif

ראשית, ברוכה הבאה לפורומנו. עושה רושם שאת נמצאת בעיצומו של משבר: עזבת את ת"א שבה התפרנסת יפה והרגשת טוב, אמך נפטרה במפתיע, אינך מצליחה למצוא עבודה במקום מגורייך הנוכחי... כל אחד מן הדברים הנ"ל יכול לגרום לבן אדם נורמלי לקשיים בתיפקוד, בהרגשה וכו'. מס' שאלות שאולי תעזורנה לך: כשאימך נפטרה, האם לא הושארה לך ירושה כלשהיא, שעימה תוכלי להמשיך קצת הלאה? אם אין לך סיבה להשאר במקום מגורייך החדש, מדוע שלא תחזרי לת"א שבה הרגשת טוב יותר? יתכן שאחד מן השינויים הנ"ל יובילו אותך למציאת עבודה ביתר בטחון וקלות... חשבי על כך
עני כמובן רק על מה שברצונך לשתף

ema67

New member
ירושה

ירושה לא היתה אלא מעין צוואה רוחנית לאבי שיתחיל להתיחס אלי ןלא כאל בת חורגת..ובאמת בזכותה אני גרה בבית מקסים שהיה של סבתי ומשלמת 50% מהשכר דירה אבל כשאין עבודה והקרקע לא יציבה.. והבית הזה הוא בית שאני מאוד קשורה אליו ואוהבת וככה גםן יותר קרובה למשפחה שנשארה..

chiliya

New member
לכל זמן..

נשמע שהיתמות פגעה לך מאוד בבטחון. אל תמהרי לעשות ילד- למרות הגיל- תחזרי לכוחותייך- ולעצמך שהכרת, קודם כל- לפני שאת עושה ילד. החיפזון מהשטן.. וילד - זה מהיום שאת נכנסת להריון ועד יום מותך- זו אחריות ואהבה וכוחות ונתינה- ונשמע שעכשיו את צריכה קודם כל לתת לעצמך.. בהצלחה!! (זו רק דיעה אישית כמובן..)

daniela1975

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

עצוב מאוד לקרוא את דבריך, מאחלת לך שתדעי ימים טובים יותר
.

אני חושבת אחרת

לצערינו הרב, יש לנו (הנשים) שעון ביולוגי , שמתקתק ולא עוצר. את בגיל 39 שהוא מאוד גבולי להבאת ילד. גם אם תחליטי שכן, אף אחד לא מבטיח לך שתכנסי להריון כל כך מהר. אני חושבת- רוצי לעשות ילד וכמו שאומרים- כל ילד מביא את המזל שלו. לדברים יש נטיה להסתדר ועם האהבה והשלמות שתהיה לך עם הילד כל השאר יסתדר. אם לא תעשי עכשיו, את תגיעי לגיל 50 ואת תצטערי שלא עשית את זה. את תשארי לבד וחבל. אל תתלבטי. אור

למעלה