חדשה בפורום

anya

New member
חדשה בפורום

היי אני נימצאת בארה"ב כבר 6 חודשים מיתגעגעת לבית אהל רוצה להישאר יש עצות?? אגב אני מחפשת שותף שותפה לטיול יש מיתנדבים??

Gefen

New member
ברוכה הבאה אלינו...../images/Emo39.gif

איפה את נמצאת בארה"ב? מה את עושה שם? והעצות שאת מבקשת..באיזה עניין בדיוק? כדאי שתספרי קצת יותר כדי שנוכל להתייחס ולהגיב. בכל מקרה את מוזמנת להשאר..... ולגבי הטיול - לא רלוונטי לגביי אבל...היה פה היום איזה טיפוס שחיפש שותפה לטיול בטוקיו...הטיסה עלייך כמובן
. כנסי ותקראי את ההודעה שלו ...שווה בשביל צחוק בריא. שיהיה לך חג שמח ו-
גפן

anya

New member
לגפן

היי ותודה על הקהלת פנים אני נימצאת במנהטן והגעתי לכאן בעיקבות בחור שזרקתי אותו אחרי חודש שהיינו כאן אכשיו אני מטיילת בין דודים ועברים אגב טוקיו לא בישבילי יש לך עצות איך למצות את הזמן ומה באפשרותי לעשות כדי להישאר??

Gefen

New member
../images/Emo9.gif אניה ועל זה נאמר....

החולה מבקש עזרה מהמת....
אין לי עצות יקירתי....וכרגע אני לא האדם הנכון לרעיונות טובים. אולי במקומך הייתי נוסעת דווקא כן ליפן ועובדת כגיישה
אגב, הטיול לטוקיו..זה היה רק בדיחה!! יש כאן בפורום מספיק אנשים שחיים בניו יורק...אז חברים תתעוררו ותנו עיצות.....הקוסם מארץ עוץ לא יכול לעזור פה

DJNYC

New member
הי אניה

ברוכה הבאה, ספרי לנו קצת על עצמך.. שנכיר.

anya

New member
שאלה

כמה זמן צריך לעבור מביקור אחד לשני פה??

DJNYC

New member
אני דניאל.

נעים מאוד. מה הכוונה כמב זמן צריך לעבור? על אילו ביקורים מדובר?

Gefen

New member
למיטב הבנתי מדובר בהודעות

והתשובה היא - לא צריך לעבור זמן. חופשי כרצונך ... כנסי כל רגע, כל יום או כל שבוע..לפי הצורך, החשק והמצברוח..

anya

New member
אי הבנה

מצטערת על אי ההבנה כמה זמן צריך לעבור מביקור לביקור כאן בארה"ב ובמלים יותר פשוטות אם אני חוזרת חזרי לארץ כמה זמן אני צריכה לחכות עד לביקור הבא??

anya

New member
היי דניאל

לה אומר את שמי אבל אני בת 24 ואני מחפשת אנשים כמוני שרוצים לצאת לחקור פה את האזור

למעלה