חדשה בפורום

little 14

New member
חדשה בפורום

היי קוראים לי ליזי ואני ממש חולה על הארי פוטר קראתי את כל הספרים (חוץ מהשישי שעוד לא קנו לי
) ואני מקווה שיהיה לי פה סבבה :}

דנקי

New member
וולקאם!! ../images/Emo140.gif

השתלבות נעימה!! אני דניאלה בת 11 ו-4 חודשים.. ועוד דבר: אני בשוק אני בהלם אני המומה שעוד לא קראת את השישי!! יכלת להשיג אותו מאיזו ספרייה או משהו!!! ספר די אחלה אז מהר לקרוא!!!!!

mataNDark

New member
ברוכה הבאה ו...

אני לא ממליץ לך על להכנס לפורום עד שתסיימי את השישי אני כשעוד לא סיימתי הייתי נכנס וקורא פה הודעות וזה פתאום אני רואה בהודעה אחת הארי פוטר ככה וככה (אני לא אגיד לך כדי שלא תתבאסי) וקרא ככה יותר מאוחר אני רואה "אני אוהב את סנייפ כי הוא כזה מלך בתחילת הספר הוא עושה ככה ובסופו עושה ככה" וככה הרסו לי את כל הנאה מהספר ואף אחד מהם לא טרח לשים את הסימן
אז תשימו אותו כדי שגם היא תוכל להנות מהפורום בלי לדעת את הסוף של הספר לפני שהיא התחילה לקרוא אותו

little 14

New member
למורת שעוד לא קראתי

אני יודעת פחות או יותר מה הלך שם מי מת ומי הרג אותו ככה שאולי בדרך מעוותת כלשהי אני אצליך להישתלב

דנקי

New member
אבל כל ההודעות האלה כבר בעמודים../images/Emo140.gif

ממש ישנים ככה שאם היא לא רואה עמודים כמו 7 ואחורה אז אין כ"כ מצב שהיא תגלה ספויילרים.. למרות שמדברים פה על תאוריות שבהקשר לאותם ספויילרים, ואז היא תוכל להבין מה קרה וזה באמת יהרוס לה.. אז לשיקולך... (לשיקולה של little 14)

ברוכע הבעה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo104.gif

אבי, 15, יהוד.
שבוע מעולה!

ברוח הבע../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo104.gif

גמאתה מוזמן לפתוח הודעת "אני-חדש-פה-בפורום!"

ברוכה הבאה!../images/Emo106.gif

תיזהרי מההודעות,מידע על הספר השישי לא מסמנים יותר בספויילרים.

black robe

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo63.gif

אני נטלי, 12 וחצי
שהות נעימה
נ.ב- כדאי לך לחזור לפורום אחרי שתקראי את השישי בגלל שרצים כאן הרבה ספויילרים
תהני

Fairywitch

New member
ברוכה הבאה, ליזי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני חנה, ונולדתי בשנת תרפפ"ו... (1976, למען האמת. עזבי, בדיחה פנימית, ואפילו לא מהפורום הזה...) תהני בפורום

sky44

New member
האמת, שהשנה זו תרפפ"ו../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

תרפפ"ו = 766 תשס"ו = 766

למעלה