חדשה בפורום

חדשה בפורום

שלום, אני חדשה פה. אמא לאורי, בת שישה חודשים וחצי. וכבר שאלה- עד גיל ארבעה חודשים אורי ישנה במיטה שלה לילה שלם (מעשר בלילה עד שש בבוקר) ומאז עברנו כמה אשפוזים טראומטיים (זיהומים בדרכי השתן בגלל רפלוקס בכליות) ואורי ישנה איתנו במיטה ומתעוררת להנקה כמה פעמים בלילה. לפעמים אני מחזירה אותה למיטה שלה עד ההנקה הבאה, אבל לרוב התפקוד מתוך שינה לא משהו, ואני מגלה שהחזרתי אותה למיטה שלנו מרוב עייפות. עצות למישהו? (אני עייפה מאד...) תודה ויום טוב!

shapir1

New member
אני למדתי להיניק תוך כדי שכיבה.

ואז אני לא צריכה לקום בלילה. הוא פשוט שוכב לידי וברגע שהוא מתעורר אני מושכת אותו אלי להנקה. תוך דקות ספורות (ולפעמים שניות) הוא נרדם בחזרה. כך עובר לילה שקט על שלושתינו.

זה לא הפתרון...

לצרעי אני מתחילה להתרגל להניק מתוך שכיבה, אבל זה ממש לא הפתרון מבחינתי. ההתעוררויות בלילה זה רק סימפטום, ואני לא יודעת להתגבר על הטראומה והשינויים בהתנהגות שקרו לה. להניק בשכיבה זה אומר לילה שלם של אין מקום במיטה, של דאגה שמא תתגלגל, ושל היעדר זוגיות (כן, פעם היה דבר כזה). תודה!

NOGITUSH

New member
כדאי להעביר את מיטתה לחדרכם וכך

יהיה לשתיכן קל יותר.

shapir1

New member
אצלנו הזוגיות עברה למקומות אחרים

בבית
אבל אם לא נוח לכם ביחד במיטה אני יכולה להבין. אם כך, אין לי פיתרון יותר טוב כיוון שאנחנו דווקא מסתדרים כך די טוב. מקווה שתמצאי פיתרון טוב בסופו של דבר ושתצליחי להתגבר על העייפות.

למעלה