חדשה בפורום!

nilichi

New member
חדשה בפורום!

היי , מצטערת קצת ארוך כשהייתי קטנה סבלתי רבות מדלקות אוזניים לפני כמה שנים היכרתי בחורה שעסקה בהומאופטיה ופרחי בך והיא אמרה לי ששתי טיפות בצל בכל אוזן יעזרו לי פלאים. מאז אני חסידה של הבצל כי מאז לא השתמשתי בכלל בטיפות של רופאים וזה עזר פלאים. אחרי הבצל אני שמה מעט שמן זית לרכך וזהו (רק חסר לי שום פלפל ויש לי סלט באוזן) שאלתי: התינוקת שלי בת שנה וכבר עברה 4 דלקות אוזניים כולל אשפוז ואנטיביוטיקה ממש לא בא לי לדחוף לה עוד אנטיביוטיקה לגוף האם הפתרון שעבד אצלי יכול גם לעזור לה? וקראתי פה על הלבנדר , באיזה שלב זה עוזר לדלקת? כי יש לה חום כבר 3 ימים והרופאה לא רצתה לתת אנטיביוטיקה עד שנהיה בטוחים שזה לא עובר לבד.הים יש לי תור שוב לרופאה, מה אתם ממליצים? תודה תודה תודה

saritsh

New member
בצל זה מדי חריף לתינוקות וילדים ואף

למבוגרים. לא הייתי ממליצה לך לפעול על פי המלצות כאן בפורום לגבי התינוקת שלך בכל מקרה, אלא לגשת למטפל/ת מוסמכים, והם ידריכו אותך, ואף יתנו לך חומרים מתאימים למקרה וגם איכותית. יש צורת טיפול שונה ומיוחדת לתינוקות בעזרת לבנדר. אם את מאזור חיפה את יכולה לפנות אלי במסר אישי. בכל מקרה זכרי אין לטפטף שמנים אתרים נקיים ישירות לתוך האוזן לא למבוגרים וכמובן לא לילדים ותינוקות.

מניסיון אישי עם העולל הפרטי

יש תכשיר של חברת סולגר שחברה המליצה לי עליו והוא נקרא ENformula אצל הבן שלי זה עבד פלאים ודלקות אזניים (פעמיים) עברו ללא חום וללא כאבים הדלקת פשוט נשפכה החוצה. כן, בטח שהילד היה אצל רופא אבל אני באופן אישי העדפתי שלא לתת לו אנטיביוטיקה. שיהיה לכם חורף חם ובריא.

תכולה ENFORMULA

תמצית לחך, אכינצאה, קמומיל, אייברייט, פלפל חריף, אשלגן כלורי, סידן זרחתי שיהיה לך יום נעים

למעלה