חדשה בפורום

חדשה בפורום

מדהים אותי לקרוא את הדברים שאתם מצליחים לכתוב, אתם ממש מצליחים להוציא לי את המילים מהפה, המילים שלא מצליחות לצאת כבר חצי שנה. לפני חצי שנה נלקח מהעולם הזה אהובי והוא אפילו לא בן 30 נפרדנו ממנו ביום הולדת שנתיים של בני הבכור ואני הייתי בחודש שביעי. לא דיברנו על המוות ולא חשבנו אפילו להיפרד, לא העלנו על דעתנו כזה תסריט אכזר, חשבנו שיהיה לנו זמן, שנדע כשזה יגיע. אבל הוא נסע לטיפולים בחו"ל ולא שב. מאז ועד היום, חצי שנה עברה, ילדתי את בננו השני, החיים כאילו ממשיכים, אני מגדלת אותם הכי טוב שאני יכולה אבל אני תקועה, לא מצליחה להמשיך כל הזמן חושבת רק עליו וחיה מעצם זה שיש נשימה באפי, מכח האינרציה. לא יודעת לצאת מזה ולא ממש רוצה רוצה רק שיתקנו את הטעות האיומה שקרתה להם שם למעלה ויחזירו אותו חזרה אלינו. יש לי חברים רבים ומשפחה אבל זה לא זה, אני לא מצליחה להתנחם בהם, בחיינו היינו קודם כל אנחנו כזוג, אף-פעם לא לבד. מה עושים עם הכאב הזה? עם הלבד הזה? מישהו מכיר קבוצת תמיכה לאלמנים\ות צעירים\ות ?

hhhh1234

New member
תמיכה לאלמנות

ביטוח לאומי במקומות מסויימים מזמן אלמנים ואלמנות לשיחה, לעיתים לסידרת שיחות. במקום שאני הייתי בו נפגשתי עם מספר אלמנות מגילאים שונים. גם השיחות מועילות וגם נוצר קשר בין אנשים שיש ביניהם כימיה והם נמצאים באותו מצב. הייתי ממליצה לך לברר בביטוח לאומי כמו כן, אומרים (לא בדקתי) שבמקומות מסויימים יש פעילות של ויצו בנושא כדאי לבדוק שיהיה לך הרבה כוח להמשיך את הדרך, ובקשר לכאב, כנראה לומדים לחיות איתו. מחבקת אותך מרחוק אורית

nypx

New member
אני חושב שיש אברר לך

אבל את הטעות אין להשיב את יכולה לכתוב כאן או בפורום 105 אני חושב שאת יכולה לרשום את כל שעל ליבך כולנו עברנו ועוברים את מה שאת מרגישה כרגע מי יותר ומי פחות הזמן לאט לאט מרגיע ונותן לנו פרופורציות נכונות ותובנות חדשות אולי אני ישמע עכשיו כפוגע למרות שלא כך הוא אך אין ברירה צריך להמשיך הלאה אם לא למענך לפחות למען ילדייך וכאב הזה לא נעלם ברגע ולא בשנה ולא בשנתיים אבל לאט לאט הוא נהיה רחוק יותר ולפעמים הוא בא כאילו זה קרה היום מאחל לך הצלחה בכל אשר תפני

bthekid

New member
הכוח מצוי בך ....

הקבוצת תמיכה הכי טובה זו את .זה קושי אין סופי ,אבל אפשרי .קראתי את הכתוב ואני לצערי הרב כבר מזהה מי בוחר ( כן ,גם זו בחירה ) בהמשך החיים ומי לא מצליח . את תצליחי ,כי יש לך את זה . איך אני יודע ...ניסיון הרגשה הגיון ותחושת בטן - בסופו של השילוב הקובע . ויהיו עוד הרבה נפילות גדולות וקטנות ושתרגישי שנגמרו הכוחות הם יגיעו משוםמקום . ל"שומקום" הזה קוראים "עלמה לבד" . כן תיעזרי גם בפורומים , קבוצות תמיכה וכל מה שאת חושבת/מרגישה שעוזר ( ולהיזהר מבלבול מחשבות וחוסר מיקוד ) רק הכי חשוב הוא המיקוד בידיעה שהכוח מצוי בך . הכוח לחזור לחיים ,ממצב "הזומבי" שנכפה עלייך . מכירה את הבנאליות של המשפט הכי ישראלי שיש אז ...יהיה בסדר אז יהיה בסדר כי את תגרמי לכך !!!

למעלה