חדשה בפורום........

חדשה בפורום........

אני מקווה שלא תתנגדו לזווית הראיה שלי לגבי הפורום הזה. אני מבקשת לדעת אם יש קשר בין ההיעלמות המסתורית של אלכסנדרה ברנט לבין מהלך חייו הקצר והכואב של מייק ברנט. אשמח לקבל דיעות של מוסיקאים ("הרצח של ג"ון לנון"). אני מקווה לקבל תגובות רציניות.

כידוע, מייק נולד בקפריסין.........

אני מכירה עוד כמה נערים מחיפה שנולדו בקפריסין וגם חייהם היו קצרים מדי. תודה.

הרופאים הגיעו מרמב"ם. והשיליות?

ידוע לי שד"ר פרץ, גניקולוג מרמב"ם, הגיע לקפריסין,לניקוסיה, לסייע בלידות של ה"שבויות", אמם של הנולדים, שיצאו מצרפת למשל באוניה, מתוך האמונה שיגיעו לחוף מבטחים. הטיפול הרפואי, הפלא ופלא, ניתן על ידי רופאים ישראלים בתוך מחנה השבויים. השאלה שלי היא לגבי השיליות. פניתי לשגרירות קפריסין ובגלל הבדלי שפה לא הצלחתי לברר את הסוגיה. לצערי גם לא הצלחתי ליצור קשר עם התיקים הרפואיים. אולי למישהו יש הצעה, כיצד להגיע למידע הזה?

פליטים חסרי מזל ("חללי לטרון")...

לגבי רבים משוהי המחנות הללו בקפריסין, אין מעקב רפואי בגלל שנהרגו 500 מהם מיד עם עלייתם לארץ. את תיקי הנולדים קשה לאתר. קפריסין לא מוכנה לתת תעודת לידה ודרכון. בריטניה מתנכרת להם. הצעות?

דרך אגב... גם צרפת מתנכרת....

בקשתי מידע לגבי צרפתי. בשגרירות בתל אביב קבלתי מידע על כך שמדובר בצרפתי. לאחר כמה זמן הגעתי לשגרירות בתל אביב וחיכתה לי הפתעה. "ביטול" של המידע שקבלתי טלפונית. לדעתי מדובר בפרשת הונאה בינלאומית.

M i k e s F a n

New member
שלום לך,../images/Emo13.gif

עוד אחת נוספה לפורום הקטן- גדול שלנו!!!!!!!!! מה שמך? בת כמה? מהיכן? מעריצה של מייק? ובקשר לשאלתך: אני לא מאמינה שיש מישהו בעולם שיודע מה קרה לזמרים הגדולים הללו שמצאו את מותם בצורה שכזו. ישנם רק השערות כמו על מייק ש"התאבד" אבל אין 100% שזו עובדה. סיגל

maia של

New member
למה הכונה של האישה הזו

אני לא מבינה את כונתה של האישה הזו, שליות ? היתה עוד אחות למייק ? רופאים שבאו לקפריסין ? למה הכונה ?

למעלה