"חדשה" בפורום

sigalamir1

New member
"חדשה" בפורום

שלום לכל מעריצי הראל סקעת!!!!!!!!!!!!!!!! רק שתידעו אני לא מעריצה או משהו כזה רק יש לי שאלות אליכם שמאוד מסקרנת אותי לדעת לגבי סקעת אז ככה: 1) איך סקעת מגיב כשמבקשים מימנו חתימה ותמונה? 2) איך הוא מתייחס למעריצות שלו? 3) הוא עושה טובות למעריצות שלו? תיראו, סקעת יופיע בעיר שלי בשבוע הבא ושנה שעברה הלכתי ליראות את נינט טייב ושי גבסו ושי רבזיידה, נינט לא הייתה מוכנה בשום פנים ואופן לחתום לי ולהצטלם אז היא עשתה לי טובה שאני יצלם אותה לבד אותו הדבר לגבי שי גבסו ביקשתי חתימה גם הוא עשה לי טובה שחתם לי וביקשתי מימנו תמונה הוא אמר לי:"ביי" ושי רבזיידה הוא היחידי שחתם לי והצטלם איתי בלי שום טובות. אז החלטתי לשאול פה אנשים, מי שראה אותו במציאות "פנים מול פנים" איך הוא כלפני המעריצות שלו. אשמח מאוד אם תענו לי. סיגל

skaatit 1

New member
בפסטיגל....../images/Emo13.gif

הוא נתן לי יד, הוא היה כבר רחוק, אבל בכל זאת התקרב בשבילי...

שלום לך ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

וול.. לי לא יצא להפגש עם הראל פנים מול פנים ממש.. הדבר היחיד שאני יכולה להגיד לך מנסיון אישי.. זה שאחרי הרבה הופעות שהייתי, הוא יצא והקדיש זמן למעריצות שלו.. קצת קשה לו בטח להתייחס ממש למעריצות בהופעות המוניות.. אבל לתת כיף, חיוך ונשיקה באויר - הוא עושה בכיף לדעתי. אבל בהופעות בזאפה נגיד.. שהן פחות המוניות מבחינת מעריצות שלו, הבנתי שהוא ממש היה נחמד לכולם.. הצטלם, חתם ודיבר עם כולם.. בכלליות "יש לו שם" של בחור צנוע שמודה ואוהב כל מעריצה.. והוא תמיד אומר שאם הוא היה יכול הוא היה מחבק אחת אחת.. או משהו כזה

moranooosh

New member
היי מתוקה..

לפי מה שאני יודעת.. הראל לא אחד שחש עושה טובה או משו כזה.. חברה שלי ראתה אותו..4 פעמים בערך..והוא בחיים לא התייחס אליה כאילו הוא חייב לה משו..! בפסטיגל..כזה הוא היה די רחוק ממני [:(] אבל הוא נו]ף וחייך וכל זה והיה ממש ממש ממששש חמוד:] תכלס? הוא אחלה בנאדם!

Almog1414

New member
אני לא פגשתי אותו..

אבל חברה שלי כן .. היא נפגשה מאחורי הקלעיים שבפסטיגל.. היא אמרה שהוא היה מזה חמוד והוא הצטלם איתה וחתם לה וחייך והיה ממש ממש נחמד... בפסטיגל הוא שלח לי נשיקה באויר (גר......) ובהופעה שלו שהייתה אז הוא היה ממש ממש נחמד וכול הזמן חייך..

ayaliar

Well-known member
הוא מדהים ביחס שלו

מחבק, מנשק, חותם, מצטלם. אף פעם לא אומר לא אלא אם כן המאבטחים לא מאפשרים לו ולפעמים הוא אפילו רב איתם כדי שהוא בכל זאת יוכל לתת מקסימום יחס שהוא יכול

הראל מדהים

פגשתי אותו רק 4 פעמים אבל בכולן הוא הדהים אותי. בפסטיגל הוא היחיד שבא ויצא לכולנו.. ביום שאני הייתי-היו מלא מלא שבאו רק בשבילו,ואפילו שהשומר אמר שאין מצב שהוא ייצא, הראל בא אלינו פעמיים .. ובכלל אם יש לו זמן הוא הכי חופשי, מדבר איתך בכיףףף.. הוא נותן יחס מדהיםםם תהני =]

למעלה