חדשה בפורום

מצב
הנושא נעול.

ביר ביר

New member
חדשה בפורום

חדשה בפורום
שלום לכולן, חדשה בפורום, אמא לבת 5, 7 חודשים של טיפולים, גונל, אובינטרל, כוריגון, פנינים ועוד... 9 ימים לאחר הזרעה, משתגעת ממתח

hillawr

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה

חדשה בפורום
שלום לכולן, חדשה בפורום, אמא לבת 5, 7 חודשים של טיפולים, גונל, אובינטרל, כוריגון, פנינים ועוד... 9 ימים לאחר הזרעה, משתגעת ממתח
ברוכה הבאה
בתקווה שהשהות שלך אצלנו תהייה קצרה ביותר.

anguly

New member
ברוכה הבאה!

חדשה בפורום
ברוכה הבאה!
נו, אז נשארו לך רק עוד כמה ימים להשתגע ולהיות איתנו - כי אחר כך את עוברת לפורום השכן....אז אולי תשתפי אותנו מתי את עושה בטא - ונחזיק לך אצבעות להצלחה!

ביר ביר

New member
מעדכנת

ברוכה הבאה!
נו, אז נשארו לך רק עוד כמה ימים להשתגע ולהיות איתנו - כי אחר כך את עוברת לפורום השכן....אז אולי תשתפי אותנו מתי את עושה בטא - ונחזיק לך אצבעות להצלחה!
מעדכנת
טוב אני לא צריכה לחכות עד הבטא. קיבלתי "תשובה" על הבוקר. לפחות הייתי במתח רק עשרה ימים.

anguly

New member
אויש,,, בכל זאת תעשי בטא!

מעדכנת
טוב אני לא צריכה לחכות עד הבטא. קיבלתי "תשובה" על הבוקר. לפחות הייתי במתח רק עשרה ימים.
זה נורא חשוב היו פה כמה מקרים של פשלות רפואיות - כי היו בטוחים שזה שלילי בגלל מחזור - וזה לא היה.

ביר ביר

New member
טוב לדעת

זה נורא חשוב היו פה כמה מקרים של פשלות רפואיות - כי היו בטוחים שזה שלילי בגלל מחזור - וזה לא היה.
טוב לדעת
למרות שלפי הדימום מדובר בשלילי לחלוטין. תמיד אפשר לקוות לחודש הבא

anguly

New member
תיכנסי לטאגליין למעלה ותקראי מה

טוב לדעת
למרות שלפי הדימום מדובר בשלילי לחלוטין. תמיד אפשר לקוות לחודש הבא
שרידל כתבה - "גם אם זה מרגיש כמו מחזור, נראה כמו מחזור ונמשך כמו מחזור - אל תוותרו על בדיקת בטא!" - במקרה שלה לא עשו בטא והיא קיבלה איקקלומין על הריון - דבר שכמעט וסיים את ההריון!

ביר ביר

New member
אז אני מבטיחה לעשות (וגם לדווח)

שרידל כתבה - "גם אם זה מרגיש כמו מחזור, נראה כמו מחזור ונמשך כמו מחזור - אל תוותרו על בדיקת בטא!" - במקרה שלה לא עשו בטא והיא קיבלה איקקלומין על הריון - דבר שכמעט וסיים את ההריון!
אז אני מבטיחה לעשות (וגם לדווח)
למרות שההריון האחרון שלי שהתחיל בדימום הסתיים בשבוע השביעי, אז שוב אני בלחץ...

ברוכה הבאה!

חדשה בפורום
ברוכה הבאה!
ושהות קצרצרה בפורום עם בטא חיובית שתופיע בעוד כמה ימים!

העין ה 3

New member
רק בדיקת בטא!!!

חדשה בפורום
רק בדיקת בטא!!!
כמו שכבר כתבו לך - רק לאחרונה היה לנו מקרה שבמזל גדול הסתיים בטוב. חשוב מאוד לא לוותר על בדיקת בטא. גם אם הריון אחד עם דימומים הסתיים בשבוע 7 זה לא אומר כלום. יש הרבה הריונות שהתחילו עם דימומים והסתיימו בשבוע 40 בלידת תינוק בריא! מחזיקה אצבעות
ודרך אגב, כמו אצל רידל, דווקא דימום 10 ימים אחרי הביוץ (בהנחה שהרופא ידע מתי הביוץ) נשמע לי יותר סימן של כן מאשר של לא. לפי מה קבעו את תאריך ההזרעה?

ביר ביר

New member
אז ככה

רק בדיקת בטא!!!
כמו שכבר כתבו לך - רק לאחרונה היה לנו מקרה שבמזל גדול הסתיים בטוב. חשוב מאוד לא לוותר על בדיקת בטא. גם אם הריון אחד עם דימומים הסתיים בשבוע 7 זה לא אומר כלום. יש הרבה הריונות שהתחילו עם דימומים והסתיימו בשבוע 40 בלידת תינוק בריא! מחזיקה אצבעות
ודרך אגב, כמו אצל רידל, דווקא דימום 10 ימים אחרי הביוץ (בהנחה שהרופא ידע מתי הביוץ) נשמע לי יותר סימן של כן מאשר של לא. לפי מה קבעו את תאריך ההזרעה?
אז ככה
אתמול הייתי אצל הרופא, לפי עובי הרירית נראה כי אכן מדובר במחזור. וזהו... אם לא החודש והוא "מעלה אותי כיתה" ל-ivf בכל מקרה יש כמה ציסטות כך שאני אמתין עוד כמה ימים, ובכל מקרה כמו שהבטחתי אני עושה בדיקה.

MIF2002

New member
הי ברוכה הבאה ובהצלחה !

חדשה בפורום
הי ברוכה הבאה ובהצלחה !
מקווה שמהר מהר תעופי מפה הלאה לפורום הריון אחרי... מחזיקה אצבעות!

מצב
הנושא נעול.
למעלה