חדשה בפורום
שלום לכולן, חדשה בפורום, אמא לבת 5, 7 חודשים של טיפולים, גונל, אובינטרל, כוריגון, פנינים ועוד... 9 ימים לאחר הזרעה, משתגעת ממתח
ברוכה הבאה!חדשה בפורום
שלום לכולן, חדשה בפורום, אמא לבת 5, 7 חודשים של טיפולים, גונל, אובינטרל, כוריגון, פנינים ועוד... 9 ימים לאחר הזרעה, משתגעת ממתח
מעדכנתברוכה הבאה!
נו, אז נשארו לך רק עוד כמה ימים להשתגע ולהיות איתנו - כי אחר כך את עוברת לפורום השכן....אז אולי תשתפי אותנו מתי את עושה בטא - ונחזיק לך אצבעות להצלחה!
אויש,,, בכל זאת תעשי בטא!מעדכנת
טוב אני לא צריכה לחכות עד הבטא. קיבלתי "תשובה" על הבוקר. לפחות הייתי במתח רק עשרה ימים.
טוב לדעתאויש,,, בכל זאת תעשי בטא!
זה נורא חשוב היו פה כמה מקרים של פשלות רפואיות - כי היו בטוחים שזה שלילי בגלל מחזור - וזה לא היה.
תיכנסי לטאגליין למעלה ותקראי מהטוב לדעת
למרות שלפי הדימום מדובר בשלילי לחלוטין. תמיד אפשר לקוות לחודש הבא
אז אני מבטיחה לעשות (וגם לדווח)תיכנסי לטאגליין למעלה ותקראי מה
שרידל כתבה - "גם אם זה מרגיש כמו מחזור, נראה כמו מחזור ונמשך כמו מחזור - אל תוותרו על בדיקת בטא!" - במקרה שלה לא עשו בטא והיא קיבלה איקקלומין על הריון - דבר שכמעט וסיים את ההריון!
מקווה איתך לתשובה חיוביתחדשה בפורום
ברוכה הבאה!חדשה בפורום
רק בדיקת בטא!!!חדשה בפורום
אז ככהרק בדיקת בטא!!!
כמו שכבר כתבו לך - רק לאחרונה היה לנו מקרה שבמזל גדול הסתיים בטוב. חשוב מאוד לא לוותר על בדיקת בטא. גם אם הריון אחד עם דימומים הסתיים בשבוע 7 זה לא אומר כלום. יש הרבה הריונות שהתחילו עם דימומים והסתיימו בשבוע 40 בלידת תינוק בריא! מחזיקה אצבעותודרך אגב, כמו אצל רידל, דווקא דימום 10 ימים אחרי הביוץ (בהנחה שהרופא ידע מתי הביוץ) נשמע לי יותר סימן של כן מאשר של לא. לפי מה קבעו את תאריך ההזרעה?![]()
הי ברוכה הבאה ובהצלחה !חדשה בפורום
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.