חדשה בפורום

ורד302

New member
חדשה בפורום

שלום לכל הערים! אתמול התחברתי סוף סוף לאינטרנט למרות הקושי הכלכלי שיש לי לממן את ההוצאה החודשית. החלטתי שאני חייבת איזו תעסוקה לעצמי, כי כבר תקופה ארוכה שאינני מסוגלת לעשות את מה שנהגתי לעשות בעבר: לרקוד, לשיר, לצאת לקולנוע, לשבת עם חברה בבית קפה, לצאת עם בחורים. כל מה שנשאר לי הוא לשבת בבית מול המחשב או הטלויזיה. אני סובלת מבעיות שינה כבר קרוב ל-10 שנים, והבעיה רק מחריפה עם הזמן. לעיתים אני לא ישנה כ 2-3 יממות ברציפות, ואני ממש באפיסת כוחות. כבר ניסיתי את כל סוגי הטיפולים האפשריים (לפחות לפי מה שאני מכירה), ושום דבר לא עוזר. בשבועות האחרונים אני מנסה להוריד בהדרגה את המינון של התרופות שאני מקבלת, וזה ממש עינוי. לא יודעת איך אני אעבור את התקופה הזאת. מקווה שאני אצליח בכך בלי להישבר. העובדה שאני לא עובדת כרגע אומנם לא מוסיפה מרגוע, אבל מצד שני יותר קל לי ללכת לישון בידיעה שאינני צריכה לקום למחרת לעבודה, ואינני חייבת להיות רעננה למחרת. רציתי לשאול מספר שאלות: * האם מישהו מכם יודע למי אפשר לפנות לקבלת תמיכה בגמילה מתרופות? * ושאלת המיליון דולר - האם למישהו יש פיתרון לנדודי שינה? אשמח לקבל תשובות ותמיכה מהמשתתפים בפורום.

דנטל

New member
שיהיה לך המון בהצלחה

לגבי גמילה מתרופות אני ממליצה שתעלי הודעה בפורום התמכרויות שיש פה בתפוז. לגבי הפתרון לנדודי שינה - אמרת שניסית כל דבר אפשרי ממה שמוכר לך, כך שלצערי סביר להניח שלא אוכל לחדש לך בכלום. תקראי את המאמרים שיש בקישורי הפורום.

האמ.. בקשר לפתרון

אני עדיין דוגלת בעובדה שנדודי שינה הם בגלל חוסר שלמות עצמית עם משהו שאת עושה או חוסר שלוות נפש משהו שאת כנראה צריכה להשיג.

ורד302

New member
גמילה מתרופות

יש לך מושג איך אני מגיעה לאותה קבוצת תמיכה? את מדברת על קבוצת תמיכה וירטואלית?

יש וירטואלית ויש לא

אני יודעת שיש אחת בבת ים אבל משומה קבוצות תמיכה של גמילה מתרופות זה בד"כ נרקומנים אני מציעה לך לגשת לקופת חולים -למרכז לבריאות הנפש הקרוב ופשוט לשאול שם אם במקרה יש להם קבוצת תמיכה או ידע על מקומות של קבוצות תמיכה. ואגב את יכולה לקבל שם טיפול בחינם,יש שם פסיכיאטרים ופסיכולוגים מתנדבים. אנשים טובים בסה"כ ,הייתי מציעה לך ללכת למרכז לבריאות הנפש הקרוב לבית. בהצלחה לך,באמת.

ורד302

New member
דוקרת האשכוליות

אני אכן הולכת לפסיכאטרית ופסיכולוגית דרך בריאות הנפש בקופ"ח.הטיפול אמנם ללא תשלום נוסף (כמו שהולכים לרופא משפחה), אך הרופאים שם בהחלט לא מתנדבים.

מוזר..

כי אני לא שלמתי על כלום.. זה לא כמו ללכת לרופא משפחה בדיוק.. והרופאים שם כן מתנדבים.. ואם את הולכת כבר לשם אז אני יודעת שיש להם בד"כ כאלו עלונים על קבוצות ואם בקופ"ח אצלך אין אז אני אשאל את הסניף אצלי בשבילך.. טוב? תרגישי טוב.

למעלה