חדשה בפורום

שפי23

New member
חדשה בפורום

שלום בנות, אני חדשה בפורום וכבר יש לי שאלות :אני אחרי IVF ראשון שנכשל. קיבלתי דקפפטיל ביום ה-21 למחזור בתחילת הטיפול הקודם ואני אמורה להתחיל טיפול חדש ברגע שאני אקבל מחזור. קיבלתי מחזור ביום שנתנו לנו תשובה שלילית, ורציתי לשאול אם מישהי יודעת אם יהיו אי סדרים במחזור בחודשים הקרובים. תודה, ולילה טוב.

בוליקי

New member
../images/Emo140.gifהיי שפי,

אם קצת קראת פה, אז בטח הבחנת שהרבה בנות מספרות שהמחזור שלהן מתעכב לאחר שקבלו דקפפטיל. אצלך, לעומת זאת, נמחזור הגיע בזמן. מסקנה: בטיפולים שלנו הכל יכול לקרות, כל אחת מגיבה אחרת ויש שינוי בתגובה גם בין טיפול לטיפול אצל אותה אישה. אני מאחלת לך הצלחה מרובה, ושתעברי במהרה לשכנות המתעגלות

מם 1971

New member
לא מדוייק

לאחר טיפול שנכשל מקבלים מחזור בזמן וזאת בשל הגוף שבייץ (הגוף "מאולץ" לבייץ ע"י הכוריגון/אוביטרל שהמטופלת מקבלת במהלך הטיפול). במחזור שאחרי ,הגוף עדיין נמצא תחת דיכוי (כאשר מדובר בדקאפפטיל ארוך) ולכן אם אין התערבות חיצונית לא יהיה ביוץ במועד הרגיל ולכן המחזור השני עלול להתעכב לפעמיים לתקופה של חודשיים שלושה. בכל מקרה ברוכה הבאה שפי לשהות קצרצרה ומעבר מהיר לפורום העגול

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. מצטערת לשמוע שהטיפול נכשל, נקוה שהשני יצליח כמו גדול
. כמו שענו לך כבר, הדקה יכול לגרום לעיכוב בביוץ. עיכוב של כמה ימים עד כמה חודשים. אם העיכוב מתארך לך יותר מידי את יכולה לבקש מהרופא בדיקת פרופיל הורמונלי. לפי התוצאות אפשר לראות אם צריך ארגסט לזירוז הוסת, או שאפשר להתחיל טיפול חדש על הדיכוי הקיים. בהצלחה נועם

סנונית 1

New member
היי שפי../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה וקדימה לפורום העגול. גם אני קיבלתי דקא מהיום ה-21 וקיבלתי ישר אחרי הכשלון אבל המחזור שאחריו הגיע קצת באיחור כי הביוץ גם היה מאוחר אז אני קושרת את זה לעובדה שכל התהליך של הביוץ והמחזור קצת נמתח בחודש שאחרי אבל לא משמעותית. שיהיה המון המון בהצלחה.

עינת ב6

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

היות וכולן כבר ענו לך על השאלה... נכנסתי רק לומר ברוכה הבאה
ולאחל לך לעזוב אותנו במהרה עם בטן עגולה...
ואם יותר לי עוד משפט ... יקירתי ברוכה הבאה לארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות...וההפתעות, כי כאן אצלנו הכל יכול להיות...
(כמו שכבר אמרו לך!) בהצלחה חמודה!!!

למעלה