חדשה בפורום

גילא

New member
חדשה בפורום

כל כך שמחתי כשראיתי שסוף סוף קם פורום לעוגות אני נכנסת בקביעות לפורום מיום היווסדו, מוקסמת מהיצירות ונהנית לשמוע מהבנות, לא נכנסתי כי לא חשבתי שאני מגיעה לרמה שלכן, עד היום התנסיתי בעוגות מצויירות, והכל מניסוי וטעיה - ומשמועות של אחרות. על כן אני מעוניינת מאד להצטרף לסדנא לפיסול... זה נראה מדהים. אזרתי אומץ להכנס לפורום כדי לשאול שאלה, אני מכינה היום עוגה לבני בן ה-16 הוא מנגן בגיטרה חשמלית ובקלידים. אין לי מושג איך לעצב את העוגה מה שתכננתי בינתיים זה הגיטרה, שכנראה תהיה על העוגה. האם למישהי יש רעיון כיצד לעצב את העוגה. אני מצרפת לכם את התמונות של העוגות שלי.אם אפשר, אשמח לשמוע טיפים כיצד להשתפר?

גילא

New member
אני לא יודעת לאיזה עוגה../images/Emo35.gif

את מתכוונת. אבל בכל אופן אני משתמשת בזילופים רק לסיומות.

1הילונת

New member
אני מתכוונת באופן כללי

את מזלפת על הבצק סוכר? אין בעיה אח"כ עם קרור העוגה? כמה זמן העוגה מחזיקה כך?

גילא

New member
אני לא יודעת לאיזה עוגה../images/Emo35.gif

את מתכוונת. אבל בכל אופן אני משתמשת בזילופים רק לסיומות.

5דניאלה

New member
מקסים! ושאלה קטנה..

גילא- האם תוכלי לפרט מהי הטכניקה שזירת סרט הסטן בעוגה? תודה, דניאלה

גילא

New member
כן,וודאי

אז ככה, אני גוזרת סרט אמיתי, בערך באורך של 2,3 ס"מ ופשוט דוחפת עם מכשיר חד כמו סכין. כמובן עם רווחים. זה נראה הרבה יותר מסובך ממה שזה באמת. ותודה על המחמאות. גילה

dafdaf

New member
ברוכה המצטרפת ../images/Emo140.gif

העוגות מקסימות. לא הבנתי אם הכנת כבר את העוגה או לא אבל אני מצרפת לך תוצאות חיפוש על עוגת גיטרה מגוגל

גילא

New member
תודה על הלינק, חמודה

הכנתי, בינתיים רק את הגיטרה בקטן, אני חוששת שהיא תתפרק, כפי שאמרתי אני לא מנוסה בפיסול... עד היום רק נפלתי בזה. אז אני מחפשת רעיון מה לעשות בשאר העוגה, שתהיה מיוחדת מלבד הגיטרה עליה.

גילא

New member
זה לבר-מצוה של הבנים שלי בלבד

כל אחד בבר מצוה שלו. כך שיש כאן עוגות שכבר לפני הרבה שנים הכנתי

למעלה