חדשה בפורום

חדשה בפורום

מזה זמן רב שאני נכנסת לפורום הזה אבל רק היום החלטתי להצטרף אז ככה אני מנסה להרות קרוב ל - 4 שנים ללא הצלחה בבדיקות הרפואיות שלי ושל בעלי הכל לכאורה תקין. עברנו כבר 3 טיפולי הזרעה ללא הצלחה אני לקראת הטיפול הרביעי בתקווה שהוא יהיה הטיפול "האחרון" אני שואבת מכן המון כח ורצון להמשיך כל הכבוד לכן gilgola

בולה101

New member
עשית את הדבר הנכון../images/Emo24.gif

הגעת למקום הכי חם בעיר. .. לגבי הזרעות- אני עברתי 5 כאילו שנכשלו ועכשיו אני בהפריה ראשונה. כבר אחרי השלישית היו לי אישורים להפריה אבל הפרופ' המטפל המליץ על עוד שתיים שנכשלו כאמור. דעתי בנושא ואמרתי גם לפרופ' ש 3 הזרעות זה מספיק וממצה. לדעתי נושא ההזרעות מביא את הגוף והזרע למצב האופטימלי למפגש ואם שם זה לא קורה אז דעתי היא שסביר מאד להניח שזה לא יקרה . אבל שוב זו רק דעתי. כמובן שאני מדברת על הלא מוסברות כמוני וכמוך שעל פניו נראה שהכל תקין. לכן דעתי היא אחרי הרביעית לעבור להפריה. במקרה שלי גם הגיל משחק תפקיד - 37 . בכל מקרה מקווה שלא תצטרכי את ההפרייה והטיפול הרביעי יהיה המנצח שלך. שיהיה בהצלחה

לי41

New member
../images/Emo32.gifלמטופלות של פרופ' זיידמן

שלום, ההודעה שלי נבלעה אי שם אז אני מנסה שוב... רציתי לשאול כיצד מתנהלת הפרוצדורה של הזרעות (וזריקות) כאשר אני מטופלת אצל זיידמן פרטי? קיבלתי ממנו את כל ההפניות הדרושות והבנתי שההזרעה עצמה תתבצע ברמת מרפא (אני במכבי) או באסותא(שבת) או אצלו(?). את האולטרא סאונד והזריקות אני מתכוונת לעשות בקופ"ח ליד הבית. מאד אשמח לעוד פרטים שיעשו לי קצת סדר בבלאגן... ודרך אגב,אני מוכרחה לומר שהתרשמתי מאד לטובה ממנו ומהיסודיות שלו ותודה לכל מי שהמחיצה עליו פה בפורום (אני קוראת פאסיבית בד"כ).

נתנאלה2

New member
הזרעה אצל זיידמן ../images/Emo3.gif

קודם כל כמובן לפני ההזרעה יבוא המעקב, זקיקים ודם ברור שעדיף לבצע קרוב לבית, אחרי שיש לך את התוצאות של הזקיקים והדם את מרימה אליו טלפון ואומרת לו את התוצאות, המזוקן אומר, טווובב, וחושב מה הלאה, אם צריך עוד אולטרסאונד זקיקים ודם הוא יגיד לך, אם הגיע הזמן להזרעה, היא תתבצע לפי היום והמיקום שהוא נמצא בו: בימים שהוא מקבל בקליניקה, היא תבוצע בקליניקה (את הזרע יש להשביח לפני כן ברמת מרפא) אם הוא מקבל ברמת מרפא את תגיעי לשם ותיכנסי בין לבין (אגב הוא לא לוקח תשלום על כך), או באסותא לדוגמא, לי יצא להיות שם בשבת. זהו לדעתי, אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות, והכי חשוב בהצלחה!

לי41

New member
../images/Emo13.gifהמון תודה נתנאלה

תודה על הפרטים החשובים וצצו לי עוד כמה שאלות: את ההשבחה משלמים לרמת מרפא דרך הבעל? ואם זה באסותא זה גם דורש תשלום(ההזרעה וההשבחה)? האם אפשר לבצע את ההשבחה בשעות הערב ואז להזריע בערב מאוחר?(אני עובדת אחה"צ). תודה

פּוֹנְג

New member
השבחה - בכל מקרה זה על שם הבעל

ברמת מרפא אני לא יודעת באיזה שעות עושים אבל באסותא עושים זאת כמדומני בין שלוש לשש אחרי הצהרים. באסותא זה עולה 170 (או 117) משהו עם 7
ועד כמה שאני יודעת אי אפשר לקבל החזר מהקופה, בגלל שזה בי"ח פרטי. אבל, באסותא יש חדר סימפטי בו הבעל יכול לאונן קצת ותר בנחת מאשר בחדרון של רמת מרפא או בבית אם זה רחוק. באסותא ההשבחה לוקחת בין שעה לשעתיים (גם ברמת מרפא), אז אולי את יכולה להגיע בשש ואז לבוא להזרעה בערב.

נתנאלה2

New member
ברמת מרפא

את הזרע אפשר להביא עד 13.00 (אבל כדאי להתקשר ולודא), האיש יכול לבוא לבד ולהביא את החומר (את לא צריכה לצאת מהעבודה) אפשר לאסוף את ההשבחה עד 16.30 וישר לרוץ ולהזריע. הבעל מביא הפניה או מרופא משפחה או מזיידמן

hyb

New member
ברוכה הבאה לשהות קצרה../images/Emo140.gif

מאחלת לך שהטיפול הרביעי יהיה המנצח!

../images/Emo24.gif חם

ואל תתרגלי לקן החמים שלנו יותר מדי, כי הדלת השנייה משמאל מובילה, כמו שנועם@בת תמיד אומרת, לפורום השכן. כמי שאתמול קידמה את פני המכשפה ובונה על סיבוב חדש ומנצח (!!!), אני מאחלת לך דרך קצרה אל המטרה, עם מינימום אכזבות. שבת נעימה

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. טיפול רביעי זה בהחלט הזמן הנכון להכנס להריון
אז שיהיה בהצלחה. ובקשה טכנית קטנה- כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. שבוע טוב נועם

שושא

New member
לחדשה

ראשית אני מאחלת לך בהצלחה מכל הלב וממליצה מאד שבמידה וחלילה זה לא יצליח לבקש הפניה ל אחרי 3 טיפולים בהזרעה אפשר לקבל אישור לועדה לIVF-IVF מלא בהצלחה

למעלה