אחלה רא(ע)יון פנינוש ודרך אגב יש לי מזוודה (זו בדיחה מהצ'אט של אתמול )
נ ניצת שושן New member 23/2/04 #26 אחלה רא(ע)יון פנינוש ודרך אגב יש לי מזוודה (זו בדיחה מהצ'אט של אתמול )
ר רו נה New member 23/2/04 #23 למה פרוטקציה למה???../images/Emo7.gif אחרי הראיון אצלך הוא יגש אלי למרכז הערכה... את התוצאות אשלח לך בדואר רשום!!!!!
למה פרוטקציה למה???../images/Emo7.gif אחרי הראיון אצלך הוא יגש אלי למרכז הערכה... את התוצאות אשלח לך בדואר רשום!!!!!
ר רו נה New member 23/2/04 #36 קים לא יכולה להכנס לצ'אט../images/Emo10.gif שהטעינה תארך מספר דקות אבל זאת לא אמת!!!!!!!!!!! אין טעינה בכלל ואין צ'אט... לילה טוב
קים לא יכולה להכנס לצ'אט../images/Emo10.gif שהטעינה תארך מספר דקות אבל זאת לא אמת!!!!!!!!!!! אין טעינה בכלל ואין צ'אט... לילה טוב
M M i c h a l y U S A New member 23/2/04 #38 פלייה היום או שפגט? ניראה לי היום זו חזרה כללית לקראת פורים.. אפשר להשתולל...?????????????????????????
פלייה היום או שפגט? ניראה לי היום זו חזרה כללית לקראת פורים.. אפשר להשתולל...?????????????????????????
נ ניצת שושן New member 23/2/04 #4 ברוכה הבאה יאו (ילדה אישה אמא) לביתנו הקט תפסי לך מקום בנינו כאלה שבדיוק כמוך וגם כל כך שונים
פ פנינה ושלושת הדובים New member 23/2/04 #28 תגידו../images/Emo35.gif אם כולנו התכנסנו לפה למה שלא נתכנס לנו בצ'אט
נ ניצת שושן New member 23/2/04 #24 היי ילדה לא נבהלת בבקשה זה פשוט ש.... לא יודעת מה קרה להן היום ההורמונים עלו למקלדת בדרך כלל אנחנו דוקא מה זה וגם
היי ילדה לא נבהלת בבקשה זה פשוט ש.... לא יודעת מה קרה להן היום ההורמונים עלו למקלדת בדרך כלל אנחנו דוקא מה זה וגם