חדשה בפורום

פלוק

New member
חדשה בפורום

שלום לכולן אני חדשה בפורום הזה, עד עכשיו הייתי ב"לקראת הריון" וגם שם כבר לא ביקרתי מזמן (אחרי 14 שעות עבודה ביום , קצת קשה
). אבל עכשיו שאני כבר יודעת שאני צריכה להתחיל IVF החלטתי לחזור קצת ולקבל את התמיכה והידע שאני בטוחה שיש לכן. אז כמה שאלות: 1. מה זאת אומרת ועדה? 2. כמה זמן מחכים לתשובה? 3. איך הולך התהליך זה פשוט נשמע לי קצת מפחיד. תודה לכולן

../images/Emo24.gif גדול לך, פלוק

ברוכה הבאה בצל קורתנו, ותשתדלי לא להתרגל יותר מדי... אין לי מושג בענייני הפריות, אבל יש כאן מספיק בנות שיוכלו לעזור. אתיכולה להיעזר במאמרים ובקישורים שבסרגל העליון, וגם לעשות חיפוש בדפים האחרונים בפורום, כי נדמה לי שהיו תשובות לעניין הזה ממש לפני יום-יומיים-שלושה. בהצלחה!

k o k o p e l i

New member
ברוכה הבאה

ומאחלת לך שהות קצרה. באיזו קופת חולים את? טפסי ה IVF לא מקבלים אישור אוטומטי, אלא צריכים לעבור דרך עין של עוד רופא/ים בכיר/ים בקופה. לא נראה לי שבאמת יושבת "ועדה" שמחליטה בעד או נגד... תשובות מתקבלות תוך מספר שבועות (3-4 עד כמה שאני יודעת) בהצלחה ..!

הי פלוק

אני מטופלת בקופ"ח הכללית, אספר לך קצת על התהליך בכללית. לאחר שהרופא המטפל החליט שניסינו מספיק מחזורי זריקות והזרעות כמתבקש, הוא מילא טופס ובו כל הפרטים הנחוצים (טופס הפנייה להפריה חוץ גופית). את הטופס הגשתי לפקידה במרפאה שהעבירה את הטופס ל"ועדה" שמתכנסת אחת ל 10 ימים בערך. את התשובות מקבלים בקופת האם ולאו דווקא במרפאת הנשים. לאחר שיש אישור מהועדה את קובעת תור בבית חולים, אם יש לך בית חולים מועדף ולא מאשרים לך בקופה נסי להתעקש על כך, לפעמים זה עוזר. לגבי להתיך ה - IVF, אני בטוחה שיהיו אחרות שיענו לך מאחר ואני ממש בתחילתו (בשלב שלאחר הביקור הראשון אצל הרופא וההדרכה אצל האחות, ולפני הזרקת הדקא). שיהיה לך בהצלחה. סיגל.

blessed

New member
ברוכה הבאה

אין לי תשובות בשבילך אבל רוצה לאחל לך שהות נעימה וקצרה פה בפורום. בהצלחה!

בבוצי

New member
ברוכה הבאה

לשהות קצרצרה. מקווה שתעברי מהר לפורום השכן. אני נגשתי עם כל הטפסים והבדיקות שעשיתי עלד לטיפול הIVF. אל המחלקה שרציתי שטופלתי. הם עברו על הבדיקות שלי, הייתי צריכה להשלים כמה בדיקות והם במחלקה טיפלו בטפסים של הועדה . הועדה נפגשת פעם בחודש, אני הגעתי למחלקה שבוע וחצי לפני תאריך ישיבת הועדה, כך שהצליחו להעביר אותי מיד. תוך שבועיים קיבלתי אישור והתחלתי את הטיפול.

hyb

New member
ברוכה הבאה לשהות קצרה

אני לא יודעת באיזו קופה את אך בכולן זה בערך אותו הדבר. את צריכה לצרף מכתב מרופא או מילוי טפסים של הקופה ע"י הרופא המפנה להפריות לצרף בדיקות אצלינו(מאוחדת) נותנים למזכירות רפואית ותוך מקסימום שבועיים מקבלים תשובה. שיהיה המון בהצלחה!

תמר27

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

מקווה שתעזבי אותנו במהרה. לגבי תשובות הועדה - לא יודעת איזו קופה, אבל תמיד שווה לנדנד. וכתשתגיעי לגשר - נעזור לך לחצות אותו.

coucout

New member
היי פלוק ברוכה הבאה../images/Emo65.gif

את הטפסים לועדה הרופא המטפל ממלא יחד איתכם ואת צריכה להגיש אותם (או שהוא מגיש אותם) לקופת חולים ל"ועדה". אני בקופ"ח מכבי ולנו לקח עשרה ימים עד שקיבלנו אישור למרות שאמרו לי שבועיים.אחרי האישטר את רק צריכה לקבוע תור לבית חולים שאת רוצה להיות מטופלת. בהצלחה...

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. הועדה היא הועדה שמאמשרת לך את טיפולי הIVF. ברוב המקרים הועדה היא רופא אחד ומזכירה אחת
שבודקים אם יש הצדקה לIVF, אם מוצו כל האפשרויות האחרות. תשובה צריכה להגיע תוך שבוע שבועיים, במקרה של עיכוב תוך שלושה. בהצלחה נועם

למעלה