חדשה בפורום....

אני לא מהפורום אבל חייבת להגיב...

קודם כל, אני חושבת שאתם לא בהכרח צודקים כשאתם אומרים לה לחזור לארץ. מה זה משנה אם היא תפתח קשרים חדשים כאן או שם? הרי אחרי 3 שנים שהיא לא היתה בארץ הרבה דברים השתנו פה וכשהיא תחזור כמעט כלום לא יהיה כמו שהיה אז, כך ששוב היא תמצא את עצמה במצבים לא מוכרים. נכון שכאן יש לה את המשפחה שלה, שזה דבר משמעותי ביותר, אבל אני אישית חושבת שהיא צריכה להשאר שם ולקבל את האזרחות שלה, שבשבילה היא הקריבה מספיק בשלוש שנים האחרונות. איפשהו זה יהיה נצחון קטן שלה שיראה לו שהיא יכולה להסתדר בלעדיו ונלחמת בשביל מה שהיא רוצה גם כשקשה, לא כמוהו. זה יוציא אותה על העליונה. בכל מקרה, לבודדה ברשת, הסיפור שלך מזכיר לי מאוד את החברה הכי טובה שלי שלה אני מנסה לעזור כרגע. היא לא בדיוק במצב שלך, אבל גם היא נקשרה למישהו, שאולי לא עזב אותה בארץ אחרת, אבל עזב אותה בודדה. הבחורה הזו ממש לא חזקה מבחינה נפשית ויש לה קושי חזק להתנתק מהעבר. היום, שנתיים אחרי שהם נפרדו, היא עדיין קופצת כמו כלבלב כשהוא מתקשר פעם בחודשיים ומבקש ממנה לבוא ולשכב איתה והיא עושה את זה כדי לא להרגיש לבד, כדי להרגיש את החיבוק שלו ואת הנשיקות שלו. רק היום הצלחתי לעזור לה להבין שהקשר הזה איתו לא תורם לה בכלום והיא צריכה לנתק אותו ועכשיו אני מנסה לעזור לה למצוא את הכוח לעשות את זה. בכל מקרה, מה שאני מנסה להגיד פה, זה שכולם צודקים. תעשי מה שטוב אך ורק בשביל עצמך. תתרחקי ממנו. כמה שיהיה לך קשה לעשות את זה את חייבת להתרחק ממנו. הוא לא יכול לבוא אליך כל פעם, לשים אותך כמשענת מאחורי גבו ואז ללכת בחזרה לאמא שלו ולהשאיר אותך בלי משענת על סף תהום. כל מה שיש לי להגיד לך הוא - תהיי חזקה! כולנו כאן מאחורייך ותמיד תדעי שגם אם את מרגישה בודדה, יש לך מי שתומך בך מרחוק. תרגישי טוב, ובהצלחה מטלי.

mor4ges

New member
לך...

למה שלא תחזרי הבייתה? פשוט תתחילי את החיים שלך מההתחלה ותבני אותם כמו שצריך הפעם, תתרחקי ממנו ותבהירי לו שאין שום סיבה שתהיו ביחד מכול הסיבות שמנית?את לא נשמעת לי אישה מבוגרת אלא צעירה שכול החיים שלה לפניה אז קדימה ,תחיי את החיים שלך ואל תתני לחיים שלך לחיות אותך....!אני יודעת שזה קשה אבל זאת עובדה שצריך להתמודד איתה ולהמשיך הלאה. בהצלחה

yupy9

New member
ראיתי את ההודעה בדף הבית

ואני חייבת לומר כמה דברים. קודם כל "בעלך". ללא ספק מהמעט שכתבת כבר עושה רושם שיש פה משהו ממש מוזר... היתכן והוא בכלל דו מיני ולא החליט שהוא באמת רוצה אותך? כי קשה לי להאמין שאדם בוגר יעדיף את אמא שלו על פני זוגיות (מכל סוג שהוא) גם אם היא האמא שהכי מקסימה בעולם... וזה גם נורא מסתדר עם זה שאת מרגישה שהוא באמת אוהב אותך כנראה אהבה של אדם לאדם , או כמו שאמרת אח לאחות, אבל לא אהבת גבר לאשה, מה גם שאמרת שמעולם הסקס לא היה כזה מדהים... מעבר לזה, עניין האזרחות. את בעצם כרגע עושה מן "הולד" כזה בחיים בו לא קורה כלום חוץ מבדידיות עצב וקצת פירורי יחס מבעלך וכל זה כדי לקבל את האזרחות הנכספת ממדינה שלא הצלחת לקשור בה שום קשר משמעותית אחד, גם לא עם בני מינך. לדעתי את צריכה לשאול את עצמך למה את בעצם עושה את זה? החיים זה כאן ועכשיו, ואם מחר בבוקר חלילה יקרה לך משהו שירתק אותך למיטה או כל צרה אחרת, לא יהיה לך עצוב לחשוב שכך בזבזת את חייך? ובנוסף התירוץ הזה שאבא שלך הוא זה שאמר לך להשאר עד שתקבלי אזרחות... נו באמת, את חיה את החיים של אבא שלך או את החייים שלך? תעשי מה שטוב לך! ולא מה שנראה יותר נכון למישהו אחר... שיהיה לך בהצלחה.

mafaz

New member
יהיה טוב

היי לך, נשמע שאת מאוד במצוקה....הייתי ממליצה לך קודם כל ללכת לפסיכולוג...תמיד זה עוזר לדבר...במיוחד אם את בודדה ואולי אפילו תלמדי משהו על עצמך שיסביר מדוע דברים התפתחו כפי שהם ולעזור להיות יותר בטוחה בעצמך בלהמשיך הלאה בחיים, לחיים יותר טובים ומספקים מבחינה חברתית . אני מאחלת לך שבעתיד יהיה יותר טוב . אולי הפיתרון הוא לחזור לארץ??????? ביי ובהצלחה.

kobi07

New member
נדמה לי שאת כבר יודעת את התשובה

הי, מאוד מעציב לקרוא את מכתבך. הסבל שלך זועק מבין השורות. אבל בסה"כ נדמה לי שאת כבר יודעת את מה שאת צריכה לעשות, את רק צריכה לעשות את זה. בעלך נשמע כמו ילדון מפונק וחסר אחריות. אחד שלא ממש בשל לחיי נישואין, ולכן המסקנה ברורה. קשה ככל שזה לא יהיה את חייבת לחתוך את הקשר, חד וחלק. לחזור ארצה ולנסות להיבנות מחדש כאן. קל לכתוב לך ואני מתאר לעצמי שזה יהיה גיהנום, אבל את נשמעת כמו בחורה נבונה. הקשר הזה לא נשמע כמו משהו שניתן לשקם. בטח לא כשאת עקורה מחוץ לטריטוריה הטבעית שלך (חו"ל) בלי אמצעי תמיכה נפשית, כלכלית וחברתית, והוא, לעומת זאת, חי אצל אמא בבית. קשר בין ילד להוריו מעבר לגיל מסויים, הוא לעולם בעייתי. אדם בוגר יודע להציב גבולות ברורים וחדים בין משפחתו לבין אשתו וילדיו. מי שכושל בכך, מביא על שני הצדדים עולם של סבל. כיוון שבעלך כשל במשימה, לא נותר לך אלא לחתוך, כמה שיותר מהר וכמה שיותר חלק. אני משוכנע שבסיכמו של עניין את תראי שזו הדרך הנכונה. מקווה שסייעתי, ולו במקצת. בהצלחה.

thegreengirl

New member
star

חבל שתבזבזי את החיים שלך בצורה כזו. תמשיכי הלאה בחייך, יש עוד הרבה גברים בעולם הזה שיספקו אותך ויאהבו אותך בשביל מי שאת. גם כשהייתם ביחד לא היה לך טוב אז עדיף שלא יהיה לך טוב ובלעדיו. בסוף את תצאי מזה הכל עניין של סבלנות. תמיד תזכרי ברגעים שלא היה לך טוב, אפילו סקס טוב לא היה לכם וגם כשהיה את היית היוזמת די תעזבי תמשיכי הלאה לפי הסיפור שלך נראה שהוא היה איתך רק בגלל הכסף והנוחיות וכשאבא שלך אמר די אז כבר לא היה לו בשביל מה להשאר.

yl001

New member
בודדה ברשת

אישה בודדה קראתי והבנתי שאת אישה מאד רגישה ודי תלותית הגבר שהלכת למענו זה לא גבר זה סתם איש קטן בלי עמוד שדרה הצעה לי אלייך צאי מזה מהר קחי את עצמך בידיים ותחלטי מה טוב לך בכל מקרה מאחל לך הצלחה

מ ו ר ן 22

New member
תצאי מהקשר הזה מהר!

לדעתי את חייבת לצאת מהקשר הזה הוא לא בריא לך אולי עצוב לשמוע את זה אבל הבנאדם מנצל אותך הוא חי כמו פרזיט לדעתי ומנצל אותך לנוחיות שלו אני מבינה שאת אוהבת אותו אבל את יכולה גם לשכוח אותו ויהיה לך הרבה הרבה יותר כייף.. אל תאכזי בקשר הזה כי אין טעם! את צריכה לשכוח אותו בדרך שלך ולא לתמוך בו ואז את תרגישי טוב עם עצמך! גם אני חייתי במדינה זרה עם החבר שלי במדינה שלו אבל אף פעם לא נאכזתי בקשר בכוח הוא גם לא התנהג בצורה כזאת למרות שלו היה מאוד קל שם מבחינה חוקית. כיום אני בארץ והוא שם אבל זה מצב שונה לגמרי משלך אנחנו לא נשואים... את צריכה לדעתי לטובתך להתגרש ולשכוח ממנו הוא מנצל אותך וחבל להמשיך ככה עם בנאדם שלא נותן לך סיפוק !במידה ואת מחליטה להישאר שם אני בטוחה שתהיי מאושרת גם בלעדיו ותמצאי חיים משל עצמך ואם את לא רוצה להישאר אז תבואי לארץ(למרות שבו ממש קשה) אם את שואלת אותי אני הייתי נשארת ומעיפה אותו לכל הרוחות בהתחלה זה יהיה קשה אבל מהר מאוד את תשכחי ממנו ותביני שהוא לא שווה פיסה ממך.. מקווה שעזרתי מקווה שתמצאי את האושר שלך בדרך שלך.. כל טוב והרבה חיוכים... מורן

li14

New member
תתעוררי הוא הומו

הוא אוהב אותך כמו אחות וזהו כי הוא הומו אז תתעוררי ותימצאי לך משהו טוב יותר

amnos

New member
הוא כבר נולד

תכירי מהר מישהו אחר כי הזמן לא יעצור ישנם כיום מאות מחפשים ומחפשות הפרטנר המיוחל כב נולד צאי וחפשי תיהי חזקה ....בודדציק

maital4

New member
תארזי אותו יפה בסרט ורוד,

יקירתי, כל כך עצוב לדעת שזה מה שאדם יכול לגרום לך. כל התחושות וההרגשות המטורפות האלו שמשתלטות לך על החיים. העצה היחידה שאוכל לתת לך זה ליצור שקט לעצמך, כי שקט יוצרים משקט. קחי את עצמך ותעשי רשימה של כל הדברים שאת רוצה ורצית ולא הספקת, לצייר, לכתוב, לצאת, קניות וכו' אם תירצי אשמח לדבר איתך. 066-477475 מלי/מאי

swany

New member
אם רק.....

תקראי בעצמך את מה שקראת פה תביני שאת מבזבזת את זמנך על "לוזר" חבל שבשביל לקלוט את הדברים האלו ולהשלים איתם סופית אנחנו מסכימים וצריכים לאכול את ה"חרא" שוב ושוב ושוב. (בחורה עם נסיון)

קליקמן

New member
תקשיבי טוב

תקשיבי טוב ממה שאת מתארת מדובר בחתיכת חרא של בן אדם שמנצל את אהבתך אליו לצרכיו האישיים בחייך הבן אדם לא קנה לך אף מתנה לא נתן לך תשומת לב התנהג אלייך כמו זבל ואת איתו מה את אוהבת להיות מזוכיסטית? מתעללים בך ואת אוכלת את זה זרקי אותו קיבינימט זה קשר שעושה לך רע אני בטוח שזה לא מה שחלמת שיהיה לך את תלויה בו ? תאכלי אותה ואל תבואי בטענות גם עוזב אותך ובא אלייך לבקש הלוואה מצא אחלה פראיירית ואת מספקת לו את מבוקשו כל עוד תהי תלויה בו את תמשיכי להפגע עם כל הכאב זרקי אותו לעזאזל ותמצאי לך מישהו אחר שידע להעריך את מה שיש לו ביידים ולא יקח אותך כמובן מאליו אנחנו יכולים לכתוב פה בלי סוף אבל בתוך תוכך את יודעת שזה אמת מה שנאמר גבר שמזלזל בך ככה לא ראוי לך אז אל תהי טיפשה ואל תשחקי לו לידיים פשוט תצאי מזה או שתמשיכי להפגע איך שתחליטי

ero2000

New member
יקירתי - לא סבלת מספיק ?

מהמכתב שלך עולה שאת סובלת ... מאוד סובלת וככל הנראה מאמינה ש"ככה זה בחיים" "החיים זה לא פיקניק " ושאר קלישאות מטומטמות מי שמאמין שמגיע לו לאכול חרא - אוכל חרא ומי שמאמין שמגיע לו להינות בעולם הזה - בונה את חייו ואת מערכות היחסים שלו באופן שיעשו לו טוב על הנשמה . "אני מבולבלת" הוא רק תירוץ שאת מספרת לעצמך כדי לא לקבל את ההחלטה הבלתי נמנעת - לעזוב אותו אתמול !!!! , ולמצוא לך מקום שנעים לך בו , מקום שאת אוהבת ומרגישה אהובה. נניח שיש לך בת שבעוד כמה שנים באה להתייעץ איתך מה לעשות ומספרת לך את הסיפור שסיפרת במכתבך . מה תייעצי לה ??? לקחת החלטה שגויה בחיים שלך , אבל את לא צריכה לענות את עצמך על כך טעויות הן חלק בלתי נמנע בחיים , וכל מה שצריך לעשות זה פשוט לתקן. אז תקני יקירתי !!! שיהיו לך חיים נפלאים ערן

eco 22

New member
בואי הביתה

הביתה יכול להיות גם הביתה אל עצמך .. אל המקור .. אל הכח .. דברים רבים אינך יכולה לראות, הזדמנויות רבות סמויות מענייך מצב הדברים לא מרמז טובות והזמן כך נדמה לא פועל לטובתך. נדמה שזה הזמן לעשות פוס...!!! לעצור לרענן את האוויר והאווירה הפנימית. לשאול, לאן את הולכת ? מה את רוצה ? את נמצאת באנרציה של זוגיות לא מוצלחת ואין לך מוצא. את צריכה שינוי הייתי מעיז להגיד שינוי קרדינלי, מהסוג שאומרים עליו " על החיים ועל המוות" יש רגע בחיים שמתבוננים במה שיש ואומרים ח א ל ס !!! כזה אני לא רוצה !!! מגיע לי יותר טוב. אני ר א ו י ה !!! ואת ר א ו י ה !! שום אוקיינוס בנינו לא יפריך את הקביעה המוחלטת הזאת !!! באף גיל לא מאוחר להתחיל מהתחלה זה כואב זה קשה זה לא נח אבל זה היופי בחיים ... רק מי שמעיז לזוז מהפחדים הכי גדולים שלו.. ימצא את מבוקשו !! ואת האושר .. לדעתי, מתוך התרשמות וניחוש .. גילית על עצמך דבר או שניים בחו"ל. את חזקה יותר, את נחושה יותר, את יכולה לעמוד על הרגליים בזכות עצמך הוא מחביא אותך מאימא שלו ??? ראבק, שילך לעזאזל, הוא לא שווה אותך הוא שפן ושפל, את לא רואה ? לא יודע בת כמה את, לא יודע מה נתקעת שם, עצתי שתארזי מזוודה תעלי על מטוס ובואי הביתה. רגע לפני תרשמי לך מטרות מה תעשי בארץ. אם אין לך מקצוע תעשי קורס האנגלית שלך בודאי מצויינת עכשיו ויש לה ביקוש בלא מעט מקומות עבודה תרימי טלפונים לכל מי שהזנחת תירשמי לאתרי הכרויות תתחילי לטפח את עצמך, לשמוע מוסיקה שאת אוהבת לאכול אוכל שאת אוהבת כמה זמן לא היית בים ??? תשכירי דירה תירשמי לחוג שתיים לכי לרקוד.. צ א י ל ח ו פ ש י מגיע לך להיות מאושרת

למעלה