חדשה בפורום

• פותח הנושא Cho
  • פורסם בתאריך

Cho

New member
חדשה בפורום

אהלן כולם, מנשמע? אני די חדשה פה (הדקה נכנסתי בפעם הראשונה).. אז תעדכנו אותי! ;-)

פגעסוס

Well-known member
לעדכן?

זה קצת קשה לתמצת את כל מה שקרה בפורום בהודעה אחת... אני ממליץ שתלכי דף או שניים אחורה ותקראי את ההודעות ואז תביני מה הולך כאן. בזמן האחרון הצטרפו אנשים רבים לפורום (אני אחד מהם) ורבים עוזבים אותנו לטובת ארצות אחרות... וכמובן ברוכה הבאה לפורום. מי יתן ותמיד תשארי מעודכנת בתוכנו, מי יתן ותגובותייך יתנו השראה לשאר חברי הפורום ומי יתן לי כוס שוקו????? -אני דוקא אוהב את ברכות ההצטרפות ההזויות שלי, אם אתם לא אז אל תגלו לי...-

LuNaTiC

New member
יש לך הודעות ברכה הזויות מעולות

המממ פגעסוס.. אתה לא נקרא חדש... אתה פה הרבה זמן.... אני חושבת שאפילו לפני, ואני כאן כבר כמה חודשים טובים (הוריי!! ואני מתה על הפורום הזה!!) חדשים זה למשל אורי 14.. וגם לבנדר וסוויט הארט, כשפנתר יבטל את ה.. איך שקוראים לזה.. שהן לא יכולות להיכנס לפורום.. אה ו.. יש לנו מנהל פורום, והוא לא מהסס למחוק הודעות כשהן לא מוצאות חן בעיניו:) ובלי קשר לאם זה קשור לנושא או לא.. האמת לא יודעת.. תשכחו ממה שאמרתי!! לא מתחתי ביקורת על המנהל!!!! יש כאן כמה שאכן, עזבו אותנו למעט קט.. פרונגס עזב לטובת השבדיות, וליאת המטורפת החביבה על כולנו טסה ל.. לא זוכרת! שכחתי! אוה וול... אוה כן, ואף אחד מאיתנו לא ממש שפוי.. לכולנו יש את המשהו הדפוק הזה בשכל.. נראה לי.. הממ תשאלי בסביבה... אסק אראונד.. וואטבר... נקווה שיהיה לך פה מעניין, כי בדרך כלל אנחנו יודעים על מה שאנחנו מדברים.. ומי יתן לפגעסוס כוס שוקו... מי?? -ענבל- יו``ר האגודה להצלת הדגיגים.

turki

New member
מה ???!!! פרונגס עזב???!!!

מי? מתי? איפה? למה? מה 7? מה כמה? (אני באמת רוצה תשובות לשאלות לא סתם כתבתי אותם damit!)

LuNaTiC

New member
הממ

פרונגס עזב לשבדיה.. לא יודעת לכמה זמן.. וגם.. אותו דבר אפשר לשאול עלייך.. אתה לא היית פה כבר כמה זמן... -ענבל-

turki

New member
אהה...

אהה.. תראי... זה... זה לא מה שאת חושבת... אני יכול להסביר... באמת... אני נעדרתי בגלל הכמות המאסיבית (!) של הבגרויות שהייתה לי אך הסירו דאגה בלבבכם IM BACK!!! BIGGER, BETTER AND ALOT MORE TURKI THEN EVER BEFORE!!! ואני מתנצל שלא הודעתי מראש על היעדורתי (וחזרתי) פעם הבאה אני אביא אישור מהרופא... מבטיח! בכל אופן זה רישמי... HUNNY IM HOOOOOOME!!!!!!

sarah

New member
אני?! לא שפויה????

אני?! לא שפויה?! *מנסה להתשחרר מחליפת משוגעים* אוקי...ברוכה תהיהי,צ`ו,אני מזקנות השבט כבר מ...הקיץ שעבר,אני חושבת. בכל מקרה,אני יחסית שפויה פה,אבל אני מבטה את עצמי בצורה פחות שפויה או משהו כזה... :) אני וואי,אני חצי לא כאן,זאת אומרת,אני אהיה בבית יום רביעי,ואז שוב לירולשים ואז ליוון ואז...השד יודע. בכל מקרה,הברכה הכי טובה שהייתי נותנת לך,צ`ו זה להיזהר מכל שורפי החתולים ולמצוא משהו מעניין לדפוק בו את הראש,עדיף משהו כבר... האאא,שחכתי,קוראים לי שרה ואני גרה במדבר (אוהבים אותם שרה) ואני בת 13אבל יש לי איטלגנטציה של מישהו בן 127 (מת,זאת אומרת)ו...האא....המממ...אני כותבת הרבה ``המממפ`` ו``המממפ`` ו...זהו. (לוחצת על כפתור הציניות,בזזזזזזזז) שרה (שרוצה להיות חביבה על כולם אבל לא מצליחה מסיבות שבהם אשמים חברי הפורום,או שלא :) ) ,יועצת לעייני דת בשעות הפנאי&ברברה סטריינסד

MadonnaFan

New member
ברוכה הבאה...

יש פה אנשים רבים לא שפויים, וזה העידכןו הכי גדול שאני יכולה לתת לך. תאמיני לי את צריכה הכנה נפשית לפורום הזה. אני שפוייה? לא שפויה שפויה לא שפויה שפויה לא שפויה לי למשל, הממ, כמו ששמת לב, יש נטייה לריב עם עצמי מעל גבי הודעותיי בפורום. לשרה יש איזה נטיה לברברה סטרייסנד שעד היום היא לא כתבה נכון וגם למפלצות זנגביל. לליאת, המכונה דה סקיטר וומן, יש נטייה לדפוק את הראש בדברים חזקים והיא ההדביקה את כולנו ועוד ועוד תהני! *מעין חצי-עלף* long live madonna

ברוכה הבאה 2

נכון יש את הקליפ של ``ד`ה ריל סלים שיידי`` של אמינם שבו רואים המון המון חיקויים של אמינם? פה זה בידיוק ככה, רק שאצלנו זה מורדוק מצוות לעניין... ותיזהרי מהסטיות שלנו [שוקו, לדפוק את הראש במשהו חזק, לריב עם עצמך ועוד] כי הם מדבקות נורא איפה המגהץ? תמר דינור

LuNaTiC

New member
וויל דה ריל הארי שיידי

פליז סטאנד אפ? הממ מה היה הקטע עם אמינם? אוה וול.. דידנט גט איט... -ענבל- אריה וסנייפי רולז!

למעלה