חדשה בפורום.....

mirigaon

New member
חדשה בפורום.....

שלם לכולם! החלטתי לכתוב כאן כאן על בעיות השינה של בני בכורי. מדובר בילד בן 7.5 שנים הסובל מהפרעת קשב וריכוז ומתקשה מאוד להרדם והכלל לישון. אני מדברת על כך שהוא אינו מצליח להרדם לבד הוא אומר שאינו יודע איך...?! הוא גם מתעורר מספר פעמים בלילה והוא מאוד עירני מגיע אלי למיטה ומסרב לישון במיטתו, למרות שאי מחזירה אותו למיטתו הוא מתעורר שוב וחוזר אלי וכך אנחנו יכולים "לשחק" כל הלילה! יש לכם עצה כלשהי???

היי מ'

הלכת איתו לרופא בנושא? יכול להיות שהמתח שהוא נתקל בו (המתח בא ממנו כמו ההפרעות שהוא סובל ממנו) גורם לו לשינה שבדרכ מגיעה כשהגוף רגוע. יכול להיות שהוא לא מגיע למצב הזה וההפרעות האלה גם מתבטאות בחוסר יכולת לישון ושינה לא רציפה. איך אתם מטפלים בהפרעות הללו? אולי מלטונין יעזור? אולי חלק מהבעיה זה חוסר בהורמון הזה. לפני השינה, מה אתם עושים איתו? לעיתים פעילות מוגברת יכולה לגרום לבעיות בשינה. והרי בדרכ ילדים בגיל הזה הם פעילים מאוד. חוץ מהליכה לרופא, הייתי ממליצה על פעילויות שיוציאו אותו משגרת היום ויכינו אותו טוב יותר. כמו קריאת ספרים ביחד. מה דעתך? (וברוכה הבאה:) ) אני.

mirigaon

New member
תודה! כן אני קוראת משוחחת ועוד...

האמת הלכנו לפסיכיאטרית שמטפלת בו והיא המליצה לעשות בדיקה במעבדת שינה. מכיוון שמדובר בילד שעבר בדיקות רבות מאוד דחיתי את הבדיקה הזו למועד מאוחר יותר ועכשיו אני מנסה לקבוע תור. שאלתי היא איך מתבצעת הבדיקה? אם מישהו עבר בדיקה זו ויכול לספר לי משהו כדי שאוכל להכין את הילד אודה לו/לה מאוד. כמו כן מה יכול להתגלות בבדיקה כזו? שהוא סובל מסיוטים או מה? מה יכולה להיות בעיתו של ילד קטן כ"כ שמטריד את מנוחתו עד כדי כך שהוא לא ישן שינה רצופה????? דרך אגב גם אני סובלת מהפרעות שינה אני מתעוררת מספר פעמים בלילה בלי קשר לילדים. אני סובלת את סבלו וכואבת את כאבו! האם יהיה לבעיותיו סוף מתי שהוא? בחיוך למרות כל שנכתב לעיל..... מירי אמא מודאגת

למעלה