חדשה בפורום

ala09

New member
חדשה בפורום

שלום לך צביה זה בסדר כאשר אדם לוקח אחריות על מעשיו, אך יש גבול גם למצב הזה. או קיי, אף אחד אינו מושלם וכולנו עושים טעויות. עשית מעשים שילמת עליהם ועכשיו קדימה. לסגור את האשנב הזה ולפתוח אחד חדש, תעברי פאזה. לשבת ולאמלל את עצמך בגין מה שעשית בעבר, מאד חבל. הילדים והאב ימצאו את הדרך לגשר על הפערים ואם כל הסביבה תראה שאת מקבלת את עצמך וסולחת לעצמך, גם הסביבה תעשה כן. בברכת הצלחה בהמשך אלה

Lonely In Blue

New member
אלה, ברוכה הבאה

איני מסכים עם דבריך, ואיני מוכן למות על זכותך לאומרם
אבל בהחלט חושב שיש לך זכות לחשוב כך. צביה נמצאת עדיין בתקופת התשלום עבור מעשיה. הסיטואציה אינה כה פשוטה כפי שאת מתארת, והיא מחפשת דרך איך להתמודד עם המצב. חלק מן ההתמודדות הוא קבלת האחריות, ובקשת הסליחה מאלה שנפגעו מהמצב. חלק אחר של ההתמודדות הוא הניסיון לשנות את המצב. רק לאחר אלה, יגיע הזמן שאפשר יהיה לדבר על לסלוח לעצמה. בשלב הזה, עידוד לסליחה לעצמה, הוא עידוד להמשיך במה שהיה. כוונתך טובה, אבל כוונות טובות אינן בהכרח מובילות למשהו טוב. ברוכה הבאה

angel151

New member
לונלי בוקר טוב אהבתי את תגובתך

אבל אני גם כל כך כועסת על אותם אנשים שרואים רק את עצמם בראי. לא מתחשבים ולא מעניין אותם דעתם של הילדים ורצונם האמיתי .. אלה פשוט מנסים לכפות עליהם אהבה רק לצד אחד כאילו שההורה השני לא קיים בכלל .. אתם בוודאי מבינים איזה נזק נגרם כתוצאה מכך ומי שמחפש לעשות כך יקבל בדיוק את הדברים ההפוכים כי זיכרו! ילדים אינם טיפשים הם חכמים ויודעים בדיוק מי מאמת אוהב אותם רק לעזעזל תנו להם לבחור עד כמה לאהוב ואת מי לאהוב פחות או יותר ילדים גדלים ודברים נכנסים היטב לזכרונם ולעולם לא יעזבו אותם בדברים אשר פגעתם ברגשותיהם או בגופם. זהוא זה פשוט לצביה ולכולם כי אני שומעת לא אחת דברים כאלה וגם בחיים שלי לצערי האבא התנהג כך בתחילה היום לאט לאט הדברים מסתדרים יותר באמצעות הרבה הרבה שיחות של צד שלישי בעיניין אני כאימא אוהבת עושה הכל למענם והם כך אני מאמינה יבחינו בהמשך מה טוב וכיצד ולאיזה נתיב ללכת..

Lonely In Blue

New member
בוקר טוב מלאכית

כל אדם עומד בפני עצמו, ואין מצב דומה למצב. אשר לך, אני מקווה שהדברים יסתדרו עם אביך במשך הזמן.

maof

New member
ברכה הבאה אלה../images/Emo39.gif

ושלום לכול מי שנימצא...... מעוף

למעלה