חדשה בפורום

עגורה

New member
חדשה בפורום

שלום לכולם, אני גרושה לא ותיקה...פרודה מעט מעל שנה, גרושה כשמונה חודשים. הפרידה התבצעה מיוזמתי, מאחר שחיי בביתי שלי לוו בפחד מהרגע בו בעלי, האדם שאמור להיות הקרוב אלי ביותר, משענת בשעת אושר וצרה, ואני נתראה בסופו של כל יום. וכלום, שום דבר לא שווה חיים בפחד. גם לאחר הפרידה והגירושין הוא הטריד והפחיד אותי. התעלל בי נפשית ואיים... איים גם להרוס את חיי והצליח. הבדידות זועקת מכל כתלי הבית.לישון לבד, לקום לבד...בלי אף אחד לאהוב, בלי אף אחד לצדי, בלבי. לאחרונה התחלתי לחשוב על לנסות לחפש שותף לקשר... אני תמימה מאוד ומצד שני, פגועה מאוד, וזה צירוף בלתי אפשרי...ואני...אני לא יודעת אפילו איך מתחילים.

האלי

New member
מתחילים מאלף

תקני לך את הספר באדולינה של גבי ניצן. תקראי אותו ותאמיני שכל מה שכתוב שם אפשרי. ואז תהפכי את הבית שלך לארמון של מלכת באדולינה. לא צריך הרבה בשביל זה (חצי חפיסת שוקולד וחיוך). אל תרשי לבדידות לזעוק מהקירות. מי שאוהב להיות עם עצמו הוא אף פעם לא בודד. ומכאן והלאה השמיים הם הגבול (במקרה הרע) ובמקרה הטוב, הרבה למעלה מהשמים. שלך, האלי.

ophra

New member
חיבה מיוחדת יש לי ל../images/Emo63.gif הזה... ../images/Emo8.gif

ואני מצטרפת בחום להמלצה. אני לא מאמינה ברגעים בחיים ש"שינו את חיי"... שינויים הם תהליך שקורה לאורך זמן בכל יום שעובר עוד קצת... אבל אם יש משהו "רגעי" שהשפיע רבות על המשך הדרך שלי היה ה
הזה... עפ
(חוזרת אליו מדי פעם... להתחזקות ורענון...
)

angel151

New member
אפשר לדעת איזה ספר זה ??

ועל מה תוכנו ?? ככה בערך.. אני חולה על ספרים אולי זה גם משהוא טוב עבורי?? אודה לכם.

ophra

New member
בבדאי שאפשר... ../images/Emo6.gif

"באדולינה". כתב גבי ניצן. ספר קטן (פיזית) אבל ג-ד-ו-ל (במובנים אחרים כמובן) לא אספר לך על מה ולמה....
רק אשלח אותך תכף ומיד לקרוא... חופשיה בטח תצטרף להמלצה (ובכלל האלי היה הראשון שהתחיל עם זה הפעם) עפ
(צריכה לקחת את העותק שלה מחברים ולקרוא שוב)

angel151

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifאופרה תודה תודה באמת מכל ה

אז היום אני ילך לסטמצקי לראות שם.. אופרה חסר לך שזה יהיה ספר משעמם ... אגב שמעתי גם שסערת נפש זה ספר מה זה יפה..

Lonely In Blue

New member
ברוכה הבאה

עם הבדידות לומדים לחיות. קראתי גם את מה שכתבת בפורום גרושים-גרושות. לדעתי, יהיה זה משגה להיכנס כבר למערכת יחסים חדשה. את צריכה קודם להשתחרר מן המשקעים. צאי, הכירי אנשים. חיי את החיים. שותף לקשר יגיע, במשך הזמן.

michaly43

New member
קבלי פרחים../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

עגורה ברוכה הבאה

וכמו שקודמי אמרו וכמו שאת כתבת כרגע זה בלתי אפשרי כי עכשיו דבר ראשון את צרכה לטפל בעצמך בפגיעה לרפא אותה וההתחלה היא להבין בדיוק למה נתת לעצמך לחיות ככה למה נתת למישהו לרמוס אותך ולגרום לך לפחד אחרי זה , השאר כבר יהיה הרבה יותר קל.

עגורה

New member
תודה לכולם../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

על העידוד, ההתייחסות וגם על ההמלצה לקריאה בהקדם האפשרי... כמו שאמרתי, רק מתחילה לחשוב על ההמשך... כרגע לא על הפרק בכלל. אבל... בפורום אמשיך לבקר...

למעלה