tusik19902
New member
חדשה בפורום...
היי חברה רציתי לשאול שאלה...
הבן זוג שלי חושב שזה בסדר לשתף את בני משפחתו בעניינים אינטימיים...אז ככה:
לפני כששבועיים אולי קצת יותר קבענו אני ובן זוגי שבשבת הקרובה אני אתארח אצלו...
הכל טוב ויפה עד שהוא הביא לי יציאה כזאת: "מאמי את יודעת אחותי שאלה אם את לוקחת גלולות?
אמרתי לה שאני לא יודע" קצת הופתעתי ולא בדיוק ידעתי איך לעכל את מה שאמר לי
הוא המשיך בשיחה ואני המשכתי לנסות לעכל בזמן שהוא חשב שהשאלה של אחותו הייתה במקום
בהמשך השיחה הוא גם הכין אותי מראש שאם אני ילך לחדר לנוח והוא יבוא אחרי אז אמא שלו תצעק לנו מהסלון שלא נעשה
שטויות בחדר מאוד כעסתי עליו על זה שהוא לא מעמיד את בני משפחתו במקום הוא אומר שאני מגיבה בקיצוניות כי זה לא זה נורא. הריב הזה כמעט הגיע לפרידה.
כמה וכמה פעמים ניסיתי להסביר לו מה פגע בי ושדברים כאלא לא פותחים בפומבי אבל הוא בשלו הוא חושב שזה בסדר שזה שאלה רגילה...
אני רוצה לדעת אם יש פה מישהו שחושב כמוני/כמוהו ואשמח לקבל סיבה מוצדקת למה???
היי חברה רציתי לשאול שאלה...
הבן זוג שלי חושב שזה בסדר לשתף את בני משפחתו בעניינים אינטימיים...אז ככה:
לפני כששבועיים אולי קצת יותר קבענו אני ובן זוגי שבשבת הקרובה אני אתארח אצלו...
הכל טוב ויפה עד שהוא הביא לי יציאה כזאת: "מאמי את יודעת אחותי שאלה אם את לוקחת גלולות?
אמרתי לה שאני לא יודע" קצת הופתעתי ולא בדיוק ידעתי איך לעכל את מה שאמר לי
הוא המשיך בשיחה ואני המשכתי לנסות לעכל בזמן שהוא חשב שהשאלה של אחותו הייתה במקום
בהמשך השיחה הוא גם הכין אותי מראש שאם אני ילך לחדר לנוח והוא יבוא אחרי אז אמא שלו תצעק לנו מהסלון שלא נעשה
שטויות בחדר מאוד כעסתי עליו על זה שהוא לא מעמיד את בני משפחתו במקום הוא אומר שאני מגיבה בקיצוניות כי זה לא זה נורא. הריב הזה כמעט הגיע לפרידה.
כמה וכמה פעמים ניסיתי להסביר לו מה פגע בי ושדברים כאלא לא פותחים בפומבי אבל הוא בשלו הוא חושב שזה בסדר שזה שאלה רגילה...
אני רוצה לדעת אם יש פה מישהו שחושב כמוני/כמוהו ואשמח לקבל סיבה מוצדקת למה???