חדשה בפורום...

tusik19902

New member
חדשה בפורום...

היי חברה רציתי לשאול שאלה...
הבן זוג שלי חושב שזה בסדר לשתף את בני משפחתו בעניינים אינטימיים...אז ככה:
לפני כששבועיים אולי קצת יותר קבענו אני ובן זוגי שבשבת הקרובה אני אתארח אצלו...
הכל טוב ויפה עד שהוא הביא לי יציאה כזאת: "מאמי את יודעת אחותי שאלה אם את לוקחת גלולות?
אמרתי לה שאני לא יודע" קצת הופתעתי ולא בדיוק ידעתי איך לעכל את מה שאמר לי
הוא המשיך בשיחה ואני המשכתי לנסות לעכל בזמן שהוא חשב שהשאלה של אחותו הייתה במקום
בהמשך השיחה הוא גם הכין אותי מראש שאם אני ילך לחדר לנוח והוא יבוא אחרי אז אמא שלו תצעק לנו מהסלון שלא נעשה
שטויות בחדר מאוד כעסתי עליו על זה שהוא לא מעמיד את בני משפחתו במקום הוא אומר שאני מגיבה בקיצוניות כי זה לא זה נורא. הריב הזה כמעט הגיע לפרידה.
כמה וכמה פעמים ניסיתי להסביר לו מה פגע בי ושדברים כאלא לא פותחים בפומבי אבל הוא בשלו הוא חושב שזה בסדר שזה שאלה רגילה...
אני רוצה לדעת אם יש פה מישהו שחושב כמוני/כמוהו ואשמח לקבל סיבה מוצדקת למה???

מריוס זכריה

Member
מנהל
יש משפחות ויש משפחות

יש משפחות שבהן מדברים באופן פתוח על סקס, וזה מצוין.
זה לא אומר שאסור לך לשמור על הפרטיות שלך.
במשקום לשפוט אותם שהם כביכול לא בסדר, פשוט תגדירי מה הפרטיות שאת צריכה ואת זה תבקשי מבן זוגך שיכבד.

tusik19902

New member
זה הקטע שאמרתי לו אבל הוא ענה בתגובה שאני

צריכה להיות קצת פתוחה ולהפסיק לקחת כל דבר ללב

מריוס זכריה

Member
מנהל
יש בזה משהו

השאלה האם את לוקחת גלולות (=האם האח שלי לא יהפוך בקרוב לאבא) היא שאלה לגיטימית.

נסי לצייר לעצמך קו אדום הגיוני ולא מוגזם, ומכל השאר - תתעלמי.

A לוןA

New member
אבל הצעקה מחדר לחדר

"אל תעשו שטויות- ואם כן, אז רק בדוגי ותגידו לי אחר כך אם עשיתם כי אני צריכה להחליף סדינים"- היא לא.

מריוס זכריה

Member
מנהל
הציטוט של ידידי המלומד לא לגמרי נאמן למקור

אם כי נכון שיש שם אווירה אחרת ומבודחת בנושא מין.
נראה לי אחלה, האמת.

כן

נראית אחלה משפחה של סטלנים. הבן גם לבטח צועק להורים באמצע הלילה "הלו אמא, את יכולה למצוץ לו קצת יותר בשקט, את מעירה עם הצעקות שלו את כל הבית"
והאחות צועקת מהחדר השני "משה, יש'ך אולי קונדומים, למה יוסי שכח את שלו בבית"

משפחה משתפת ופתוחה שכזו

אנחנו דווקא כן דואגים

אם אצלך הכל עושים בשיתוף הקהל הרחב וברעש

מצד שני, מה הפלא, כשיש לעם הזה משפחת מלוכה גולן-ביטון המקדמת שיאים חדשים בזמן איכות של אבא-בן?

I C E M A N 7

New member
היקום קורס לתוך עצמו

זכרי הפורום בעד לשתף ולחלוק,
והכוסיות מצאו סוף סוף משהו שהשתיקה יפה לו.

האם אנחנו מתקרבים ליום שלקשקש = אלימות?

A לוןA

New member
לטעמי

יש דברים שהעירוב של בני המשפחה בהם לא מקובל עד מעורר גועל. בכלל זה יחסי המין בן בני הזוג, מריבות ויכוחים או חיכוכים בניהם ועוד כלמיני.

אם לך זה נראה אחלה, אשריך. לי זה נראה לא במקום.

מריוס זכריה

Member
מנהל
לכם צריך לדייק במלים

כמו שציטטת ציטוט מאוד מסלף של מה ההורים אמרו:

טקסט המקור שלה: "אמא שלו תצעק לנו מהסלון שלא נעשה שטויות בחדר"

ציטוט: "אל תעשו שטויות- ואם כן, אז רק בדוגי ותגידו לי אחר כך אם עשיתם כי אני צריכה להחליף סדינים"

באותה מידה אתה גם מסלף את מה שאני כתבתי:

אני: "יש משפחות שבהן מדברים באופן פתוח על סקס", "אווירה אחרת ומבודחת בנושא מין"

אתה: "ש דברים שהעירוב של בני המשפחה בהם לא מקובל עד מעורר גועל. בכלל זה יחסי המין בן בני הזוג"

אתה מבין הרי שיש הבדלי ענק בין אווירה פתוחה בנושא סקס לבין עירוב המשפחה ביחסי המין (הספציפיים - תנוחות וכו').

וכל הדיון עומד על הפערים המילוליים האלה, שהם לכאורה קטנים אבל למעשה ענקיים.

בדיוק כמו שיש אנשים שיושבים בכלא על כולה מילה אחת שהם לא שמעו טוב: הבחורה אמרה "לא רוצה" והם לא שמעו את המילה הראשונה, אלא רק את השניה.

אני לא טוען שצריך לדבר עם ההורים באיזו זווית התנוחה טובה יותר.

אבל לגיטימי לדבר עם ההורים, למשל, על אמצעי מניעה כן או לא.
ולגיטימי לזרוק בדיחה לזוג: "תתנהגו יפה, על תעשו שטויות!"

ואל תשכח גם שהבאתי את הצד השני, והוא שיש לכבד גם את הגבולות של הגברת השואלת. בקיצור, ניסיתי להביא תמונה מאוזנת ולא קריקטורה ("על תעשו דוגי")

A לוןA

New member
כמה דברים-

קודם כל, לא ציטטתי. הקצנתי את דברי האם- והיא שימשה בדיוק למטרתה- להקצין והגחיך את הסיטואציה. אז רד מעניין הסילוף, OK?
שנית- אם אתה בן יותר מ16, ממש לא לגיטימי לדבר עם ההורים על אמצעי מניעה (בסדר, נגיד 17).
שלישית- מה שהיא חווה זו ממש לא בדיחה משועשעת, אלא חדירה אמיתית לפרטיות והאינטימיות שלה, והתערבות (וולגרית ובכלל לא מבודחת אלא אמיתית ורצינית) של האם והמשפחה במקום הכי אינטימי של הזוגיות

ובכל מקרה על הבסיס אנחנו מסכימים- זה מפריע ל ה ובן הזוג שלה, שכנראה חושש להתעמת עם משפחתו מבטל את דעתה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
זה עניין של דיעה

אני אבא לבנות שהן מעל גיל עשרים,ולפעמים עולים נושאים שקשורים לסקס.
הן יודעות שאפשר לדבר אתי גם על זה, ואני מכבד את הפרטיות שלהן ולא שואל איפה שזה לא ממש רלוונטי. אבל כשזה רלוונטי אני עשוי לשאול, ואז הן עונות או לא עונות, לפי בחירתן.

יש גם גישה הפוכה כמובן: לכי לאמא, או קחי כסף ולכי לפסיכולוג, לא רוצה לשמוע על זה. אני מעדיף את ה גישה שלי, ומי שמעדיף לא לדבר על נושאים מסוימים, סבבה לגמרי.

אני אגב גם לא היחיד שמדבר עם הילדים/ות שלו על מין.

הפואנטה היא בכלל לא בנושא (זין, כוס, פיפי, קקי) אלא בשאלה של גבולות. מי שיש לו גבולות בריאים יכול לגעת בכל נושא, ומי שאין לו, יעשה אסום גם משיחה על הצד של התחרה בשמלת כלה או באיזה צד תולים את המגבת באמבטיה).

"מי שיש לו גבולות בריאים "

לא מאפשר לאחותו ולאמא שלו להיכנס לזוגיות שלו וגם מפסיק את האמירות המזלזלות שלהן.

אבל בדיוק בגלל זה היא באה לכאן

כי מינוני היתר, חוסר האיזון והגוונים העזים מפריעים לה .

וסתם מתוך סקרנות , אתה מסתחבק עם הבנות שלך ומדסקס איתן על הסקס שלהן בנוכחות בני זוגן ?

למעלה