חדשה בפורום
היי לכולן,
אני חייבת להודות שכבר תקופה שאני מתיישבת מול המחשב, נכנסת לפורום, קוראת דיונים ותגובות..
אבל בשניה שהאצבעות נוגעות במקלדת..אני לא מסוגלת להתחיל לכתוב
אני בת 30 אוטוטו, נשואה 3 שנים והרומן עם אנדו' התחיל כבר בגיל 16 (רק שאז, לא ידעתי שיש חיה כזו).
כאבי מחזור חזקים, דימומים כבדים, כאבים בעת קיום יחסים - נשמע מוכר?
במהלך השנים ביקרתי אצל לא מעט גניקולוגים אבל תשובות הגיוניות לא ממש קיבלתי.
על אנדו' שמעתי בפעם הראשונה (לגמרי במקרה, לפני כשנה)
התחלתי לחקור קצת באינטרנט,קראתי מאמרים ופוסטים כאן בפורום, במקביל הגעתי בהמלצת חברה למרפאה בתל השומר.
אובחנתי כסובלת מאנדו' לפני שנה ואתמול למעשה היה אמור להיות הניתוח (לפרוסקופיה+היסטרוסקופיה).
שעה לפני הניתוח הודיעו לי שהוא מבוטל בגלל מחסור ברופאים מרדימים, כרגע אני ממתינה שיקבעו לי תאריך חדש...
קשה לי להסביר במילים את תחושת התסכול מאיך שהדברים התנהלו מאז ועד היום.
את התחושה הזו שכרגע החיים נמצאים בסוג של 'תקופת המתנה', מכל מיני בחינות..
רציתי להגיד לכן שקריאת הפוסטים כאן עוזרת לי מאוד ומעודדת אותי כשאני באון (גם אם עד היום לא לקחתי חלק פעיל בהם,
אלא כ'משקיפה' מהצד').
באיזה שהוא מקום זה נחמד לדעת שיש מקום כמו הפורום שאפשר לדבר על אנדו' בלי שמישהו ירים גבה ולא יבין באיזה
שפה דיברת...
היי לכולן,
אני חייבת להודות שכבר תקופה שאני מתיישבת מול המחשב, נכנסת לפורום, קוראת דיונים ותגובות..
אבל בשניה שהאצבעות נוגעות במקלדת..אני לא מסוגלת להתחיל לכתוב
אני בת 30 אוטוטו, נשואה 3 שנים והרומן עם אנדו' התחיל כבר בגיל 16 (רק שאז, לא ידעתי שיש חיה כזו).
כאבי מחזור חזקים, דימומים כבדים, כאבים בעת קיום יחסים - נשמע מוכר?
במהלך השנים ביקרתי אצל לא מעט גניקולוגים אבל תשובות הגיוניות לא ממש קיבלתי.
על אנדו' שמעתי בפעם הראשונה (לגמרי במקרה, לפני כשנה)
התחלתי לחקור קצת באינטרנט,קראתי מאמרים ופוסטים כאן בפורום, במקביל הגעתי בהמלצת חברה למרפאה בתל השומר.
אובחנתי כסובלת מאנדו' לפני שנה ואתמול למעשה היה אמור להיות הניתוח (לפרוסקופיה+היסטרוסקופיה).
שעה לפני הניתוח הודיעו לי שהוא מבוטל בגלל מחסור ברופאים מרדימים, כרגע אני ממתינה שיקבעו לי תאריך חדש...
קשה לי להסביר במילים את תחושת התסכול מאיך שהדברים התנהלו מאז ועד היום.
את התחושה הזו שכרגע החיים נמצאים בסוג של 'תקופת המתנה', מכל מיני בחינות..
רציתי להגיד לכן שקריאת הפוסטים כאן עוזרת לי מאוד ומעודדת אותי כשאני באון (גם אם עד היום לא לקחתי חלק פעיל בהם,
אלא כ'משקיפה' מהצד').
באיזה שהוא מקום זה נחמד לדעת שיש מקום כמו הפורום שאפשר לדבר על אנדו' בלי שמישהו ירים גבה ולא יבין באיזה
שפה דיברת...