חדשה בפורום

18כלנית

New member
חדשה בפורום

אני חדשה כאן... גם אני, כמוכן, בת-ללא-אם. רציתי להצטרף לקבוצת תמיכה (אמיתית, לא ווירטואלית), חיפשתי בגוגל והגעתי לכאן. רק אחרי שבוע של שיטוטים בפורום נזכרתי במטרה הראשונית שלי...
הייתי מופתעת מזה שגיליתי את הפורום רק עכשיו. עברו כבר 3.5 שנים מאז שאמא שלי נפטרה. אבל העיקר שזה קרה סוף סוף. אני כבר לא מרגישה לבד בסיפור הזה. כנראה שיש עוד אנשים שעוברים כמוני את אותם הדברים.
זה הכל, בינתיים. מקווה שיהיה לי אומץ לפתוח עוד דברים בהמשך...

העיקר שהגעת

נכון - זה מבאס מאד לחפש את מה שצריך או רוצים במיוחד בנושאים טעונים כאלה, אבל את רואה? בסוף הגעת...מה שאני יכולה לומר מנסיון מאד טרי של חודש בערך :(( שהנחיתה רכה. כולנו יודעות כמה צריך את זה בתוך כל הטירוף. מקווה שתמצאי את מה שחיפשת - כאן.
אגב, רעיון של קבוצת תמיכה לא וירטואלית על פניו נשמע לגמרי לא רע. מעניין מה חושבות השאר? ברמת העקרון, בלי לבדוק כרגע את הקטע הגיאוגרפי. סתם ברמת העקרון.
זה לא עניין של לזנוח חלילה את הפורום אלא כגורם נוסף...סתם, בשנייה אחת אני יכולה להרוס מדינה אם ייתנו לי. אני מה זה גרועה , היום בכלל ריכוז של בלבול .....

הוריקן

אשבל1

New member
שלום כלנית וברוכה הבאה לפורום

מוזמנת לשתף ולהשתתף ככל שמתאים לך

ברוכה הבאה, כלנית

את מוזמנת "למדוד" מה מתאים לך. לקרוא, לשתף, להגיב, גם מזה וגם מזה... מה שנוח ומתאים לך.

למעלה