חדשה בפורום

חדשה בפורום

משרוולת טריה משבוע שעבר חזרתי הביתה אתמול ומרגישה על הפנים אבל המצב רוח בסדר. ההמוגלובין ירד ל - 9.8 וכנראה שיש היצרות במעברים כך אמרה לי הדיאטנית. לא מאמינה שאני לא מסוגלת לגמור כוס מים. היא אמרה לי שיש אנשים שלא יכולים להסתדר עם מים בהתחלה. התחלתי חצי יוגורט היום 3% - כי זה מה שהיה לי בבית - ונראה לי עובר. ג'לי לא עובר לי. אבל חלשה מאוד וגם הפצע עדיין מדמם. לא פשוט!

קובי d1

New member
ענת הגדולה

עברת ניתוח לא פשוט ,הימים הראשונים קשים ,זה חלק מתהליך הריפוי אבל שתרדי במשקל תשכחי מהתקופה הקשה ,ותהני מהתוצאות תרגישי טוב. קובי

שמחה37

New member
הי ענת

מזל טוב והחלמה מהירה. הימים הראשונים מבאסים ומציקים אבל זה עובר גם לי היה מאוד קשה עם מים עזר לי תה ומים בטעמים. בשלב שלך הכמות היא בכפיות לא להעמיס יותר מידי ולהקפיד על שתיה שוב החלמה מהירה שמחה

כן, נכון

אבל ברגע האחרון הם החליטו לשנות לשרוול בגלל הסיכון הניתוחי. היו הרבה דחיות עם הניתוח הזה ובדיקת אקו אומללה שלא עשיתי בגלל רשלנות של מישהו לא משנה, וכל הדחיות היו לקראת יום רביעי שעבר שאז היה ישיבת צוות רב מחלקתית (כבר מכירים אותי שם) וכנראה אז החליטו על חשיבה נוספת. זה עניין של אמונה - אם אמרתי שאני מגיעה למקום הזה, וסומכת על הרופאים לא רק בגלל המקצועיות שלהם אלא מפני שזה מה שאני צריכה לעשות, אז זה כבר לא כל כך שינה לי האמת שרוול או מעקף, כי תחושת השינוי באה ממקום של אמונה גדולה שזה מה שאני צריכה לעשות. פשוט החלטתי שמה שהרופאים יגידו כנראה זה מה שצריך להיות.

למעלה