חדשה בפורום

calliopea

New member
חדשה בפורום

לא חדשה בקהילה , בת 28 מחוץ לארון ומעוניינת להכיר לשם חברות או מערכת יחסים . אין לי ממש חברות מהקהילה ואני לא פעילה בקבוצות או חברה בכל מיני פורומים שניפגשים מידי שבוע , אני דיי מנותקת מהעולם הזה והאמת שאני רוצה קצת יותר להתחבר . אז ברוכות הנמצאות .

calliopea

New member
אני לא בדיוק יודעת מה לספר על עצמי

אני מחוץ לארון, בת 28 . לא ממש מעורבת בכל ה"סצינה", כלומר מועדונים, מצעדים וכל היוצא בזה, כמו שכבר אמרתי דיי מנותקת . אז אני מחפשת להתחבר , אם זה לדבר על נושאים משותפים , לאו דווקא שקשורים לקהילה , אם זה להכיר מישהי , או ידידות , אפילו משהו שהוא רק על גבי הפורום זה בסדר מבחינתי . להתחיל להרגיש שייכת .

האמת שראיתי בכרטיס שלך שאת בקצה השני של המדינ

ה אני בדרום את בצפון...אוהבת תאיזור?:) מה את עושה בחיים? גם אני לא מתחברת למסיבות הרעש וכו'...

calliopea

New member
צפון זה יחסי

יש יותר צפונה ממני , אני יותר גליל מערבי. אם אני אוהבת את האזור?... לא יודעת כמה זה האזור אולי יותר סגנון החיים, שקט, בלי כל הרעש , והתחרות והמירוץ הזה שכולם חיים בו . אני בתהליכים למצוא את עצמי מבחינה מקצועית, תחום המחשבים. ובנתיים נהנית מהזמן הפנוי שיש לי . וקיץ זו תקופה טובה לזמן פנוי. :)

אז ככה

בת 24 מזכירה של עו"ד חובבת ספורט אוכל טוב מחשבים טלויזיה מה מרגיז? חוסר טאקט/ציניות מוגזמת רוע

calliopea

New member
אותי מרגיז

חוסר יעילות, אלה שבמקום לגעת באוזן שמאל עם יד שמאל , יעבירו את יד ימין מעל הראש ויגעו באוזן שמאל.

אענה כאן ומשם נעבור למסר

בעייני מה שתיארת למשל זה פשוט גולמליות משעשעת
אני מסוגלת להיות כזו....

פאמקי

New member
ברוכה המצטרפת../images/Emo24.gif.

מאחר ויש ביקוש, מבטיחה שבקרוב לוח ההכרות יחזור לפעול. כך עניין ההכרות יקבל את המקום הראוי לו בפורום. בהצלחה.

ברוכה הבאה

אני מתחברת למעט הדברים שכתבת, אשמח להכיר, את יכולה לשלוח לי מסר, אם את מעוניינת

calliopea

New member
היי

הייתי שמחה לכתוב לך במסר אבל יש בעיה עם זה כרגע , אם מתאים לך בנתיים אפשר להכיר כאן .

פאמקי

New member
calliopea ומחפשת...

אנא, שימו מייל, או חכו לתיקון הבעיה בתיבת המסרים, והמשיכו בפרטי בבקשה. יום נפלא.

למעלה