חדשה בפורום

ronitg5

New member
חדשה בפורום

הי, אני מצטרפת חדשה לפורום אחרי שצפיתי בו זמן רב,יש לי הרבה שאלות אשאל אותם מאוחר יותר אך בכל זאת שאלה אחת, איפה אפשר לצפות בסדרות קוריאניות עם תרגום עברית או אנגלית חוץ מב- mysoju שם אני צופה בדר"כ. שלום לכולם

../images/Emo140.gif שלום שלום וברוכה הבאה

אני שמחה שעוד גולשים "שתקנים" החליטו לצאת מהמחבוא שלהם ולהצטרף לדיונים שלנו. ולשאלתך על מקורות און ליין, לצערי לא נתקלתי באתר שמספק דרמות בתירגום עיברי אבל לא חסר כאילו עם תרגום לאנגלית. אני אוהבת את: http://www.rukorean.com/online_video יש בו כמעט הכל מהכל.

ronitg5

New member
למקלון וניל

מדוע יש הרבה סדרות וסרטים שאי אפשר בשום אופן לראות, למשל את snoe queen אני לא יכולה לראות בשום אתר או למשל את damo , סאם סון המתוקה ועוד רבות

כי הם ניקנו ע"י

סינדיקציה או ערוץ מסויים מה שאומר שכל אתר שמפרסם את הסדרה המסויימת שנקנתה בעצם מפר את זכויות היוצר. מה שיכול להוביל לעונשים מאוד חמורים בחוק.

kiCkiC

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

כמו שמקלון וניל אמרה, נחמד שהדוממים אומרים שלום ומחליטים להשתתף
מקווה לראות אותך פה בדיונים

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

כמו שכבר אמרו,נחמד שקוראים סמוים יוצאים לאור D:

ronitg5

New member
תודה לכולם על קבלת הפנים

כמו כן האם יש למשהו המלצה על סדרה קוראנית טובה רצוי שתהיה מאד רומנטית וללא אלימות ראיתי כבר את הסדרות הבאות: כל מה ששודר בויוה פלטינה וכן את lovers ,bad couple,lovers in paris ,spring waltz זה הכל אני חושבת. אם למשהו יש המלצה, אשמח.

Woogy

New member
אם את ממש בקטע- Winter Sonata

פשוט חובה. זו אחת הדרמות הכי רומנטיות. מלכת הדמעות יחד עם הרומנטיקן המושלם. זו דרמה קצת איטית ביחס למה שהולך היום, אבל לחובבי רומנטיקה, זה רק מוסיף. את הסידרה הזו אני לא ממליץ לכל אחד, לי למשל היתה חסרה קצת סבלנות אליה, אבל עדיין נהנתי מאוד, ואני בהחלט מבין למה זה תפס חזק כל כך הרבה מהצופות ויצר היסטריה של ממש ביפן למשל. השבוע התפרסם על אחת שעובדת בדואר ביפן וגנבה המון כסף שם במשך המון שנים, הכי הרבה מהכסף היא ביזבזה כדי לעקוב אחרי פה יון-ג'ון כוכב הסידרה, לכל מני מקומות שהוא הלך. זה לא מייצג את כלל צופות הסידרה, אבל זה סמן קיצוני שמעיד על כמות ההערצה כלפיו בשל תפקידו בדרמה הזו.

giligil11

New member
../images/Emo45.gif גם אני אהבתי מאד את הדרמה הזו../images/Emo70.gif

עד היום היא אחת הסדרות האהובות עליי ביותר, רומנטית מאד בעיקר בשני הפרקים הראשונים שלה, אחר כך אי אפשר להפסיק! לגבי העוקבת אחרי פה יון ג'ון- לא נשאר לי אלא לחייך, אנשים מטורפים יש בכל העולם.........

ronitg5

New member
תודה רבה

אני אקבל את ההמלצה ואתחיל לראות בקרוב את הסדרה

ronitg5

New member
winter sonata

איפה אני יכולה לראות אותה, חיפשתי בכל האתרים ואי אפשר לראות בשום מקום!!!!!!

למעלה