חדשה בפורום....

חדשה בפורום....

היי לכולם.. התלבטתי קצת לפני שהחלטתי לכתוב הסתכלתי פה בכמה הודעות ושמחתי לראות איזה תמיכה יש פה... טוב אז ככה אני בת 17 ואמא שלי נפטה לפני שנה ו4 חודשים בדיוק... היא נפטרה אחרי כמעט שנה מסרטן רוב השנה האחרונה שךלה היא יצאה ונכנסה לבתי חולים ככה שהיא לא ממש הייתה בבית...אני בת יחידה ככה שאת האחריות לבית אני הייתי צריכה לקחת אבא שלי היה גם עסוק בכל מה שקשור לטיפולים ולסידורים ..מה שגם בד''כ הוא אף פעם לא היה כל כך עוזר...גם לאמא שלי לא.. אני ואמא שלי היינו חברות מממממש טובות אולי בגלל שהיא הביאה אותי קצת מאוחר ואולי בגלל שאני הייתי בת יחדה היינו מאוד קשורות ואני לקחתי מאוד קשה את כל המחלה הזאת למרות הקושי הצלחתי להעביר את הימים וכמובן יש ימים קשים ואפילו קשים מאוד אבל איכשהו אני מצליחה להעביר את הימים... שמעתי פה שאצל הרבה החברים קצת נעלמו.. אני חייבת לציין שבזה היה לי קצת מזל כי באמת הרבה תמכו לאורך כל השנתיים האחרונות ..מהצוות בבית ספר עד לשכבה.. בנות שכעמט לא הייתי מדברת איתן באו ותמכו בהלוויה בשבעה ואחרי זה. אז לכל מיש אין חברים כאלה אני ממליצה פעם הבאה לבחור חברים קצת יותר בשיקול דעת כי במצבים כאלה אנחנו רואים את הפנים האמיתיות של האדם ומי באמת החברים שלך... טוב אז זהו רציתי לספר על עצמי ותאמת פחדתי קצת לכתוב על עצמי... אבל היה בסדר (נראה לי..) אז שבת שלום לכוולם!!!! מי ייתן ויהיו לכולנו ימים טובים ומאושרים!!!!!

koopy

New member
אהלן!!

את נשמעת לי בן אדם חזק מאוד וכל הכבוד לך על כך מאחילת לך שבת שקטה ושלווה!!!

morib17

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

תרגישי בנוח לספר ולשתף מתי שבא לך! שתהיה שבת שלום גם לך!! וימים טובים ומאושרים לכולנו...

A GIFT OF LOVE

New member
שלום ריקי

אני שמחה שלקחת את האומץ וכתבת
ברוכה הבאה.
אני מבינה שהמציאות שנוצרה לפני מות אימך ולאחריה קשה לך וזה טבעי ולגיטמי ביותר. אבל טוב שיש לך חברים מקסימים שבטח מקלים עלייך מעט.
את מוזמנת להשאר איתנו, להשתתף ולשתף בקצב שלך.

yaeli20

New member
ברוכה הבאה

הצטערתי לשמוע על אמך ושמחתי מאוד לשמוע שלמרות הכל הייתה לך סביבה תומכת ומחבקת לאורך מחלתה ולאחר מותה. אכן מצבים שכאלה מביאים אותנו להכיר מי הם האנשים שנמצאים מסביבנו לטוב ולרע. את מוזמנת להמשיך לקרוא ולכתוב לתמוך וכמובן להתמך. בינתיים קבלי חיבוק חזקקק

שלום

ברוכה הבאה לפורום החמים שלנו
מקווה שתרגישי בבית... מוזמנת להמשיך להתחזק ולהעביר את ימים רעים וטובים ביחד איתנו

ברוכה הבאה!

מקווה שיהיה לך טוב כאן איתנו בפורום.. נשמח לעזור וליעץ תמיד.. שיהיה לך רק טוב!

למעלה