חדשה בפורום

אiר1

New member
חדשה בפורום

שלום כולם. אני גרושה עם 3 שלושה אפרוחים ולא יודעת למה עצוב לי היום. אולי בגלל שיש לי יום הולדת היום? אולי בגלל מזג האוויר? אולי בגלל כל בלבולי המוח מסביבי? לה' הפתרונים. אולי חבל שכתבתי את זה. יום טוב

../images/Emo65.gif מזל טוב וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מאחלת לך המון המון מזל טוב ליום הולדתך ומי יתן ובורא עולם יגשים את כל משאלות ליבך (עד כאן מספיק עם הרישמיות). אין לכם שמש של מושג איזה גשם יורם אצלנו בצפון (תיכף יגיע אליכם) ממליצה לא לצאת בלי מטריה
תאמיני לי מניסיון כל בלבולי המוח נעלמים באיזשהו שלב. תיכף כולם יתעוררו ויאחלו לך המון המון איחולים

אiר1

New member
../images/Emo140.gif תודה מקסימית

נכון... בלבולי המוח הנוכחיים נעלמים ואז באים אחרים... אוףףף

היי ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה. לא חבל שכתבת. תכף תראי כמה חיבוקים תקבלי כאן
חיבוק|
יום הולדת לפעמים יכול להיות יום עצוב ואפרוריות בחוץ לא מוסיפה
יש כל מיני תקופות טובות יותר וטובות פחות ומה שצריך להחזיק אותך זאת הידיעה שיהיה טוב ויהיו ימים שמחים יותר. בינתיים קבלי חיבוק ענק
והמונמון מזל טוב

אiר1

New member
../images/Emo24.gif תודה שבלולית

אכן מחכה לימים טובים יותר. תודה על החיבוקי, זה עוזר המון.

touti

New member
מזל טוב וברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אין יותר מתאים מלהצטרף לחבורה כמו שלנו ביום ההולדת, סימן של התחלה חדשה והלוואי וזה יהיה סיפתח לימים שמחים ומאושרים, קורנים מבפנים ומבחוץ:)

אiר1

New member
../images/Emo13.gif תודה תותי

אני אכן מקווה שדברייך יהוו עבורי סיפתח... לא חשבתי על זה ככה, אבל אני מוכנה לשקול זאת שוב :) שוב תודה.

touti

New member
בדיחה לשיפור מצב הרוח../images/Emo13.gif

שרלוק הולמס וד"ר ווטסון יצאו לכמה ימי קמפינג. לאחר ארוחה דשנה ובקבוק יין טוב איחלו זה לזה לילה טוב ופרשו כל אחד לשק השינה שלו. כעבור כמה שעות שרלוק התעורר, העיר במרפק את חברו ואמר לו: - ווטסון, הבט לשמיים ואמור לי מה אתה רואה - מליוני כוכבים -ומה זה אומר לך, חזר ושאל הולמס ווטסון חשב רגע ובמאמץ להרשים את חברו אמר: מבחינה אסטרונומית זה אומר שקיימים מליוני גלקסיות ופוטנציאלית ביליוני כוכבי לכת. מבחינה כרונולוגית אני משער שאנו מתקרבים לשעה 3.15 אחר חצות מבחינה תיאולוגית אני רואה שהקב"ה הוא כל יכול ואנחנו יצורים קטנטנים חסרי כל חשיבות ומבחינה מטריולוגית אני משער שמחר נועד לנו יום יפה ושמש נוחה-מיטיבה. ומה זה אומר לך חברי הטוב שרלוק? המתין הולמס דקה ואמר: - ווטסון, כל יום אתה יותר ויותר אידיוט - לי זה אומר שגנבו לנו את האוהל....

touti

New member
ועוד:)

שלוש קרפדות יושבות על גדת ביצה הראשונה אומרת: קוואה קוואה השניה אומרת: קוואה קוואה השלישית אומרת: קוואה קוואה קוואה הראשונה מוציאה אקדח ויורה בשלישית השניה שואלת אותה: מדוע ירית בה ? עונה לה הראשונה: היא ידעה יותר מדי.... ****************************************************** אבא קנגרו שואל את אימא קנגרו: איפה ילד קנגרו? היא עונה לו: שיט, כייסו אותי!!! ******************************************************** שוטר תנועה עוצר נהגים לבדיקת מהירות סדירה, באמצע האוטוסטרדה , לאחר עשרות דוחות וקנסות שהוא מחלק לנהגים עבריינים השוטר נתקל במשפחה ברכב ונהג נוסע כחוק ובמהירות המותרת ובו במקום מחליט לתת לו את אות הנהג הזהיר ופרס כספי בסך 5000 ש"ח השוטר שואל את הנהג: מה הוא הולך לעשות על הכסף הנהג עונה: אלמד נהיגה סוף כל סוף אומרת אישתו של הנהג: אל תקשיב לו הוא מדבר שטויות כשהוא שיכור אומר הילד שמאחור: אבא, אמרתי לך שלא נגיע רחוק עם המכונית הגנובה השוטר עדיין לא מבין מה קורה והנה הוא שומע קול יוצא מתא המטען במבטא ערבי: המאנייק הלך כבר? אפשר לצאת ?

נעה שחר

New member
אור יקרה

המון המון מזל טוב ליום הולדתך!!! שפע ברכות ואיחולים, לעוד מלאן ימים קסומים, מלאים אור, שמחה וחיוכים.. הינה - כבר קיבלת מתנה - והצטרפת אל הפורום החמים הזה...

odery

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo28.gif

לא חבל בכלל הכי כייף למצוא חברים חדשים-מסקרן,מאתגר יאממי. (כמובן שלא יפקד מקומם הנאמן של החברים הוותיקים) בקיצור טוב שבאת שנשיר לך שיר? שנרימותך ?(כמה) יומוחלדת שמח מאושר ושכל ימייך יהיו מחוייכים.

אiר1

New member
חחחחחחחח

תודה אודרי, את מאד חמודה. אני בת 36. תודה רבה, חמודה.

שקד74

New member
ברוכה הבאה ויום הולדת שמח

שתפי אותנו במה שעובר עלייך, כולנו באותה סירה. שיתוף בד"כ עוזר ומקל. שנת הולךת קלה וברוכה.

אiר1

New member
תודה ../images/Emo140.gif

מממ לשמחתי אני מרגישה כעת הרבה יותר טוב, אבל כמובן שגם הפרידה הטריה לא הוסיפה בריאות... תודה שקד.

ezra1973

New member
ברוכה הבאה לפורומונו הנחמד

אני מאמין שבעזרת האנשים המקסימים שנמצאים כאן תוכלי להרגיש הרבה יותר טוב בעתיד. מזל טוב ובהצלחה! דרך אגב, ממש לא חבל שכתבת :)

למעלה