חדשה בפורום

krusnik01

New member
חדשה בפורום

היי לכולם :) אני חדשה בפורום הזה ורציתי להעלות כאן את הבעיה שלי.. אני בת 17 ואני א-מינית, למרות שלא תמיד הייתי כזאת. פעם הרגשתי משיכה לבנים, אבל העדפתי להדחיק ולנסות לדכא אותה, כנראה בגלל שפחדתי לאבד שליטה ולהיסחף בזה. ובסופו של דבר איבדתי כל עניין מיני, ועכשיו אני די מתחרטת על זה. אמרו לי שייתכן שיש לי בעיה פסיכולוגית, אבל אני חושבת שזה יותר עניין הורמונלי. אני לא רוצה להישאר א-מינית לתמיד, וכן הייתי רוצה להחזיר את החשק המיני, אבל אני לא יודעת למי לפנות. אולי אתם תוכלו לומר לי אל מי עדיף לפנות בשביל לקבל עזרה בעניין הזה?

p019

New member
ברוכה הבאה

דבר ראשון והכי חשוב "בלי פניקה". זה לא הכי פשוט בעולם "לדכא" דברים בהתנהגות שלנו. זה קורה - ואפשר לעשות את זה בכוונה גם - אבל ברוב המקרים זה בדיוק ההפך - רוצים לדכא משהו אבל לא מצליחים. כך שלא ההיתי רצה מייד להחליט שהצלחת לדכא את המשיכה המינית - אם כי את כמובן יודעת יותר טוב ממני. אם את מינית - אני משארת שזה יחזור מעצמו. את סך הכל בת 17 - עוד ארבה דברים ישתנו אצלך. אבל אם את רוצה לטפל בזה - תפני לפסיכולוג או סקסולוג (שעד כמה שאני מבינה זה פסיכולוג שמתמחה בעיניינים שקשורים במין). אם יש לך בעיה אם ההגדה שזו בעיה "פסיכולוגית". טוב, זה עיניין של הגדרה - אפשר להגיד ששום דבר אינו פסיכולוגי - כיוון שהכל בסופו של דבר זה כימיכלים במוח. ואפשר להגיד שכל דבר זה "פסיכולוגי" כיוון שהמצב רוח שלנו ותפיסת עולמנו משפיעה על אותם כימיכלים - שיכולים להשפיע על הורמונים וכו וכו (כמו שהצלחת לדכא את המשיכה המינית שלך - בעזרת "פסיכולוגיה עצמית" שינית דברים). זה לא משנה - מה שמשנה זה מה יעבוד ומה יעזור לך. את יכולה לבדוק את רמות ההורמונים במקביל לפגישות עם פסיכולוג או בנפרד. בהצלחה בכל מקרה.

krusnik01

New member
תודה על העצה,

טיפול גם אצל פסיכולוג וגם אצל סקסולוג במקביל נשמע רעיון טוב, ואני חושבת שאני אעשה את זה. אני חושבת שמתישהו בעבר כן הפסקתי להימשך מינית, כי כבר הרבה מאוד זמן שלא הייתה לי משיכה למישהו או אפילו דחף כזה. והכי טוב יהיה לטפל ולברר מה הבעיה שלי, כי לא נראה לי שזה יחזור מעצמו. לגבי עניין ההגדרה- טוב, את צודקת, תלוי איך מסתכלים על זה, ויכול להיות בסופו של דבר שזה גם עניין פסיכולוגי ולא רק הורמונלי.. בכל מקרה, ההגדרה של זה באמת לא חשובה לי, העיקר שאני אצליח לטפל בזה. בכל אופן, תודה רבה על העצה, זה עזר לי :)

snoopytush

New member
גם אני כזאת../images/Emo13.gif

אני חושבת שיש לשתינו אותה בעיה כי גם אני באופן אישי הדחקתי את המשיכה למין השני לא לגמרי במודע וזה די נעלם. בכל אופן אני מקווה שתצליחי לפתור את הבעיה שלך אם תצליחי אז תודיעי לי איך ואני אנסה גם. בהצלחה!

למעלה