חדשה בפורום

פנינה53

New member
חדשה בפורום

כחדשה באתר ובפורום , אשמח לקבל הסבר על התמצאות באתר. מה יש לאתר להציע לגרושה דתית? קבוצות עניין? קבוצות תמיכה? אשמח למי שיתנדב ללוות אותי בכל מה שנראה לי כיער עבות.

touti

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

יהיה נחמד אם תציגי את עצמך, גיל, כמה שנים גרושה , ילדים וצפיות מבן הזוג לעתיד
במס כללים עד שתבוא המנהלת וסגניה:) הפורום הוא פורום חברתי, שמכנה משותף מאחד את החברים שלו, העובדה שאנחנו גרושים ודתיים. אפשר לשוחח על הכל, להגיע למפגשים, להתלבט, לקוות, לייחחל ולשתף בשמחות וגם בימי הדאון. מציעה לקרוא שרשורים קודמים ולהתרשם, להגיב ולזרום :) מועדים לשמחה:)

פנינה53

New member
חדשה

תודה לכולם על קבלת הפנים, זה מחמם את הלב. אני בת 54, גרושה מזה 6חודשים, אחרי שנים בהם הייתי פרודה, עוסקת בחינוך , מתעסקת ברפואה משלימה, בינתיים בהתנדבות ולמידה. מתמודדת עם המצב החדש, עסוקה המון בחשבון נפש וזקוקה לתמיכה מכל מי שעבר את התהליך על כל מורכבותו ומשקעיו. אשמח להיות חלק פעיל לשתף ולהשתתף. גרה באיזור ירושלים, אם לילדים בוגרים- כולם עדיין רווקים , אך עצמאיים וגרים מחוץ לבית. ברור לי למרות הכל שאני אדם של זוגיות ומשפחה ומאמינה באמרה שלא טוב היות האדם לבדו. בתנאי כמובן שיהיה קודם כל אדם טוב ישר, סובלני אמין ואוהב בריות.

כמו עלה

New member
ברוכה הבאה!!!!

קיבלת אחלה הסבר מתותי.... אנחנו קבוצה קטנה יחסית , חמה ואוהבת. הישארי עימנו ושתפי אותנו ונשתדל להיות כאן בשבילך!!!! בינתיים קבלי חיבוק

למעלה