חדשה בפורום

Daniel M19

New member
חדשה בפורום ../images/Emo8.gif

אבל מכורה לאיך פגשתי את אמא כבר משהו כמו שנתיים,סדרה נדירה! חבל שהעונה החדשה נגמרה כ"כ מהר.. קוראים לי דניאל,בת 18 וחצי..היי לכולם :)

Daniel M19

New member
היי אור :)

נגמרה לי מהר כי חיכיתי שהיא תסתיים בשביל לראות את כל הפרקים בקצב שלי.והקצב שלי מהיר...באמת שהייתה עונה חזקה.. מה העונה האהובה עלייך?

Ayelet 363

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

היי, אני איילת, בערך בת 18 וחצי. נעים להכיר אותך!

Daniel M19

New member
תודה =]

היי איילת,נייס טו מיט D: איזה כיף שאנחנו באותו גיל
את גם בצבא?

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif וולקאם D:

מעין, 13 וחצי (אפילו יותר כבר XD) איזה דמות את הכי אוהבת, עונה, דברים אחרים שאת אוהבת, ברני-רובין או טד-רובין ושאר שאלות?

Daniel M19

New member
היי מעיין :)

נעים להכיר D: אני הכי אוהבת את ברני כי הורג מצחוק עם כל התיאוריות שלו והניסויים שלו בנשים.אני פשוט מתה מצחוק כשאני צופה בסדרה... אני לא כ"כ אוהבת את רובין למען האמת..היא קצת מעצבנת בזמן האחרון... העונה שאני הכי אוהבת היא העונה ה5 וה2,אחלה עונות !למרות שכולן טובות.. הפרק האהוב עליי:הטלפון של ברני שלא מפסיק לצלצל (בעונה ה5) ואני מעדיפה את ברני-רובין כי הם הרבה יותר מתאימים וזה גרם לברני קצת להירגע ולהתמסד.. מה איתך?מה ההעדפות שלך?
אגב,גם את אוהבת ביטלס?בגלל זה pennylane ?:)

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif אנשים מטומטמים!

ברור שזה בגלל הביטלס, זה ה-דבר מבחינתי
והיי, כולם אוהבים את בארני, בשביל זה הוא בארני!

Daniel M19

New member
תתפלא..

אני אישית מכורה לביטלס
אבל אנשים כל הזמן אומרים לי שהם לא יכולים לשמוע אותם יותר..

elad218

New member
לא, לא מפליא אותי...

כמו שהרבה אנשים לא יכולים כבר לשמוע את חלק 2 של another brick in the wall של פינק פלויד... לא בגלל שהוא גרוע, הוא פשוט כ"כ לעוס ש... די, נמאס. היום אני כבר שומע הרבה יותר מקריירות הסולו של מקרטני ולנון מאשר מהביטלס עצמם, כי באמת קצת נמאס... אבל לאהוב אותם? מת עליהם. המרצ'נדייז היחידים שאני אוסף זה של הביטלס.

Daniel M19

New member
אותי דווקא כן..

החדר שלי מלא במרצ'נדייז של הביטלס,אספתי הרבה.לא יודעת למה אבל מהביטלס ומכל הלהקות הנוסטלגיות-זפלין,פינק פלויד,קווין ועוד לא נמאס לי לא משנה כמה אני שומעת אותם..בגלל זה אני לא מבינה את זה..פייבוריטים נשארים פייבוריטים

למעלה