חדשה בפורום היי מתה על יוגיהו על הסדרה על הקלפים מה שיבוא לכם
ע עדי 502 New member 15/7/08 #1 חדשה בפורום../images/Emo6.gif היי מתה על יוגיהו על הסדרה על הקלפים מה שיבוא לכם
M magicannn New member 15/7/08 #2 מה קורה?../images/Emo11.gif ברוכה הבאה! אני מאוד מקווה שתהני כאן ואני תמיד שמח לעוד חברים בקהילה הקטנה שלנו.(האאמ יסמין....) אני בטוח שתשתלבי מהר מאוד.
מה קורה?../images/Emo11.gif ברוכה הבאה! אני מאוד מקווה שתהני כאן ואני תמיד שמח לעוד חברים בקהילה הקטנה שלנו.(האאמ יסמין....) אני בטוח שתשתלבי מהר מאוד.
W Witchcrafts New member 17/7/08 #3 היי!~ |חיבוקים| איך הגעת לקהילתנו? דרך גוגל? 'ני יסמין, בת 19 כבר שנתיים, רכוש צה"ל. ספרי לנו קצת על עצמך. וברוכה הבאה! (-:
היי!~ |חיבוקים| איך הגעת לקהילתנו? דרך גוגל? 'ני יסמין, בת 19 כבר שנתיים, רכוש צה"ל. ספרי לנו קצת על עצמך. וברוכה הבאה! (-:
ע עדי 502 New member 17/7/08 #5 תודה לא ממש,ניכנסתי דרך חיפוש בתפוז כשחיפשתי בלוג של חברה פרטים עצמיים: ני' עדי מכורה קשות ליוגיהו (כבר כתבתי) ואני שמחה לדעת שיש בפורום אנשים נחמדים כמוך
תודה לא ממש,ניכנסתי דרך חיפוש בתפוז כשחיפשתי בלוג של חברה פרטים עצמיים: ני' עדי מכורה קשות ליוגיהו (כבר כתבתי) ואני שמחה לדעת שיש בפורום אנשים נחמדים כמוך