חדשה בפורום....

Gefen

New member
נעים מאוד...../images/Emo39.gif

עם מי יש לנו הכבוד?

ליאת11

New member
נעים מאוד גפן....

ליאת.... הספקתי לדפדף... שמחה להצטרף לשורותיכם....

Yaniv-DC

New member
שלום וברוכה הבאה

למה שלא תספרי לנו קצת על עצמך? מאיפה, בת כמה, מה עושה... יניב בשם צוות חו"ל. אני מצטרף לרשימה ארוכה ומכובדת של אנשים שלא מצליחים להחליף שם משתמש...

ליאת11

New member
היי יניב.....נעים מאוד ../images/Emo39.gif

שמי ליאת... ואני בת 31.... רובכם בוודאי שוהים בחו"ל... ואילו אני כאן...בארץ הקודש....

Gefen

New member
תתפלאי ליאת...

זה מתחיל להיות פורום ישראלים שרוצים להיות בחו"ל...

ליאת11

New member
חחחחחחח גפן.....

מצטרפת אני לשורה הזאת... ישראלית שאכן כן ....רוצה להיות בחו"ל.. שלג.... שמעתי שאצלכם יורד שלג... אוףףףףף רוצה גם!!!

inbale

New member
ודווקא אני ממש ממש לא רוצה.....

אני שייכת לקטגוריה אחרת אבל אני כאן וממש לא רוצה להיות שם.

Gefen

New member
ואני לא ממש רוצה...

חזרתי עכשיו הביתה...כמובן שהגן היה סגור.. הכבישים לבנים, הכל קרח ונורא...נורא מסוכן. פעמיים שכמעט עשיתי תאונה..הקטע המפחיד היה שהתקרבתי לרמזור אדום, לחצתי על הברקס וכלום.. האוטו פשוט המשיך לשייט לו היישר אל תוך הצומת ..(וזה עוד עם הצמיגים המיוחדים שיש לי נגד החלקה..) בקיצור..שלג זה נחמד מהחלון ואולי גם להרגיש אותו יום יומיים וזהו. אבל לחיות אותו כחלק משגרה זה ממש ממש לא בשבילי..
גפן

ליאת11

New member
או,קיי סיכמנו....

ביקור בן כמה ימים... לא יותר.. העיקר..... ש ל ג !!!!!!!!!!!

תותי-בת

New member
שלום רב ../images/Emo9.gif כאן המחייכת הניצחית של הפורום, נעים מאוד, גם לי קוראים ליאת (לא אוהבת את השם, סורי בייבי).... אז בעקבות זה שאת חדשה את צריכה לעבור מבחני קבלה... ובתור אחת שנמצאת בפורום הזה מהיום הראשון שהוא הוקם... אני נותנת לך להחליט איזה מבחן את רוצה לעבור... ../images/Emo9.gif סתם סתם צוחקת אישה צוחקת... אז אני מקווה שתהני איתנו (אנחנו קצת מטורפים.... אבל לזה תווכחי בהמשך הדרך...) מקווה לראות אותך עוד הרבה, ליאתותיש.

ליאת11

New member
תותית יקרה.....

מרגע לרגע אני מבינה ש.... כנראה שהגעתי למקום הנכון... תחושה שלי.... בנוגע למטורפים... חכי חכי.... ועכשיו... באמת... מה בנוגע לקבלת פנים.. מבחני קבלה... דווקא חיכיתי לקטע הזה.... <לא מאמינה ש...העבירו לי את זה בשקט>

נ ו ע ם

New member
יששששששש....

אובייקט התעללות חדש... ממממממממממממממממ יאמי יאמי! היי ליאת! גם לי נעים להכיר.... מאוד נעים!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה אם יהיה לך נעים גם לאחר כמה ימים איתי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ושלא תגידי שלא הזהרתי מראש! רצית קבלת פנים?! היא בדרך... נועם.

ליאת11

New member
נעים מאוד נועם....

אובייקט ...שמובייקט... קדימה... הישר לקבלת הפנים.... פששששש.... הייתי בטוחה שאיך שאגיע... יתחיל ה...זובור המקובל ... נו.. טוב ... אמרת בדרך... אני מחכה... <אמא להההההה>

למעלה